неделя, декември 3

Denon DHT-S316 – звук като на кино

Denon DHT-S316 е нов модел изключително добър саундбар.

В общи линии Denon DHT-S316 е добър във всички показатели. За красивия външен вид отговаря двулентова система с възможност за монтаж на стената, както и безжичен субуфер.  Дизайнът е елегантен – подходящ за всеки дом, а размерите компактни. Саундбара е с размери 90 х 5.5 х 8.2 см, а субуфера 17 х 31.2 х 34 см.  Както забелязвате височината на саундбара е едва 5.5 см. Т.е. може да бъде поставен пред телевизора, без това да блокира приемника му.

Denon DHT-S316

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Теглото също е сведено до минимум 1.8 кг за саундбара и 5.2 кг за субуфера. Безжичният субуфер е изключително удобен, тъй като може да бъде поставен на удобно за вас място, без това да наруши плътния бас.

Тази система за домашно кино е оборудвана с технологии, позволяващи кристално чист звук. Например:

Подобрител на диалози – Denon Dialogue Enhancer. Това е система, която подобрява звука при диалога. Така независимо от силата на звука, гласовете при диалог звучат кристално чисто. Още по-интересно е, че благодарение на контролера, звукът на диалога може да бъде усилен, без да усилвате останалите звуци.

Denon Virtual Surround е система, която включва в себе си Dolby Digital и DTS декодиране. Тази система създава съраунд симулация и по този начин създават висококачествен, подобрен звук. Мощността, която възпроизвежда този саундбар е 100 W.

Denon DHT-S316

Комплектът пристига с HDMI кабел, който лесно може да бъде свързан към телевизора. Оптичният вход позволява на системата да бъде свързана с допълнително устройство. Управлението е изключително лесно. След като свържете саундбара с HDMI кабела, може да управлявате същия от дистанционното на телевизора.

Чрез Bluetooth устройството може да бъде свързано с вашия телефон или друго мобилно устройство. Така желаната от Вас музика може да бъде стриймвана безжично и изключително бързо.

Това е една наистина добра, двуканална система за домашно кино. За всички любители на дългите филмови маратони, както и на ценителите на качествения звук, това е едно чудесно решение за завършек на тежката седмица.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply