четвъртък, юни 13

Кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM22.112.B – с цели 13 нива на мелене на кафените зърна

Светът на ароматното кафе представя своя усъвършенстван помощник за приготвяне на кафе – De’Longhi Magnifica S ECAM22.112.B, за всеки, който обича истинското черно кафе, както и неговите ароматни и горещи вариации.

С De’Longhi Magnifica можете да приготвяте обикновено кафе или еспресо, както и да добавяте различни вкусове към тях чрез ръчната система за мляко на уреда. Поставете машина навсякъде, където пожелаете – Вашия кухненски плот, бюро или кухненска маса и просто се наслаждавайте на вкусното приготвено кафе, всяка сутрин и всеки следобед от деня.

De'Longhi Magnifica S ECAM22.112.B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Кафето можете да поставяте както предварително мляно, така и кафе на зърна, за да го смели пред Вас кафеавтоматът, непосредствено преди течността да потече в чашата Ви. По този начин кафеавтомат De’Longhi Magnifica S ECAM22.112.B гарантира предоставянето на винаги прясна, свежа и силно ароматна напитка, защото колкото по-скоро са смлени зърната, толкова повече вкусови качества са се запазили в тях. Уредът предлага мелене от цели 13 нива на скорости, както и настройка на самите градуси на меленето, защото вкусното и качествено кафе започва от правилната обработка на зърната.

Капацитетът на водния резервоар е 1.8литра. Капацитетът на отделението за кафе е 250гр, като можете да приготвяте до две порции кафе едновременно, благодарение на двете дюзи за кафе. Мощността на уреда е 1 450W, с 15 bar налягане на помпата. Максималната височина на чашата, с която можете да използвате уреда е 14.2см.

След приключването на приготвянето на кафето, уредът ще се самоизключи, за да предотврати прегряване. Всяка от останалите настройки ще можете да управлявате и избирате от контролния панел, в предната част на кафеавтомата, като: Програма за декалцифициране, температурни настройки, настройки на количество кафе и настройки на градусите на мелене.

Съдът за мазнини и течности е подвижен за по-лесното му почистване и поддръжка на кафеавтомата. Водният резервоар също е подвижен, за по-голямо удобство при наливането на вода или мляко.

Размери: широчина – 23.8см, дълбочина – 43см, височина – 35.1см. Тегло – 9кг. Дължина на кабела – 1.1м.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply