сряда, май 29

Кафеавтомат DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B – перфектна за всяка Ваша сутрешна доза кафе

Какво е сутрешният ритуал с чаша кафе, без подходяща кафе машина, която да го приготви? С автоматичния кафеавтомат DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B ще получите ароматна доза от кафявата напитка, която дълго време ще притежава неустоим и плътен аромат, благодарение на капака на машината за запазване на аромата.

Към автомата можете да добавите както кафе на зърна, така и мляно кафе – точно така, както го предпочитате. DeLonghi Magnifica S ECAM знае, че трябва да покрие специфичните индивидуални нужди и предпочитания на всеки любител на кафето, затова позволява захранването й да се случва по два различни начина – със зърна или с мляно кафе, а произведената напитка може да варира между кафе, експресо или капучино. Машината смила зърната с 13 нива на скорост.

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С DeLonghi Magnifica S ECAM можете да приготвяте до 3 различни напитки, чрез две дюзи, както и можете ръчно да добавите мляко, ако обичате да пиете кафето с млечна добавка.

Елегантна и нежна от вън, в класически стилен черен цвят, но същевременно с това мощна от вътре с 1450 W мотор и 15 bar налягане на помпата. Капацитетът на водния резервоар може да побере до 1.8л течност (вода или мляко), а отделението за поставяне на кафе – до 250гр.

DeLonghi Magnifica S ECAM 22.110B

DeLonghi Magnifica S ECAM разпознава няколко специфични функции и технологии, които ще улеснят сутрешния Ви ритуал и ще внесат в него повече удобства и функционалност. Автоматичното изключване ще се погрижи само за прекъсването на работата на машината, когато водата загрее и достигне до високи градуси. Автоматичното почистване ще се грижи за филтъра и помпата, за да не събират прекомерни количества влага и по тях да не се образува неприятна влажна миризма или мухъл.

Програма за спестяване на енергията ще накара DeLonghi Magnifica S ECAM да работи с оптимална скорост, така че качествено да създаде любимата Ви напитка, но в същото време да не използва прекалено голямо количество електро енергия.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply