четвъртък, април 18

De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB – Изживейте перфектното кафе у дома си

De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB е кафеавтомат, който предлага перфектното кафеизживяване в уюта на вашия дом. Със своята изключителна функционалност и елегантен дизайн, този автомат ви позволява да се наслаждавате на различни видове кафе напитки, приготвени по ваш вкус.

Прецизност и качество: De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB е снабден с 15-барова помпа, която осигурява прецизност и стабилно налягане за идеално извличане на аромата и вкуса на кафето. Той разполага с вградена керамична кафемелачка, която осигурява еднакво смилане на зърната и запазва тяхната свежест и аромат.

Удобство и многобразие: С De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB можете да се наслаждавате на разнообразие от напитки – от еспресо и кафе до капучино и лате. Гарафата за мляко със система LatteCrema ви позволява да приготвяте кремообразни и вкусни напитки с перфектна текстура. Вграденият автоматичен капучино система ви осигурява свежо и плътно мляко за вашия капучино или лате.

Кафеавтомат De'Longhi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB, Гарафа за мляко със система LatteCrema, 15 bar, 1450 W, 1,8 л, Черен/Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Интуитивност и удобство: Кафеавтоматът разполага с интуитивен дисплей с бутони, които ви позволяват да избирате различни режими и настройки с лекота. С функцията “Моят кафе” можете да настроите интензитета, количество и температура на вашето предпочитане. Опцията за програмиране ви позволява да запаметите вашите настройки за бърз и лесен достъп.

Лесна поддръжка и голям капацитет: De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB има капацитет на водния резервоар от 1,8 литра, което ви позволява да приготвяте множество напитки преди да се налага да го пълните. Отделението за отпадъците и контейнерът за кафетоотстой са лесни за почистване и поддръжка, което прави устройството практично и удобно за ежедневна употреба.

Заключение: De’Longhi Magnifica Evo ECAM 290.81.TB е изключително кафеавтомат, който предлага персонализирани напитки с невероятен вкус и аромат. Неговите функционалности, включително системата за капучино, настройките за интензитет и удобството при почистване, го правят идеален избор за кафените ентусиасти, които ценят качеството и комфорта у дома си.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply