петък, юни 14

Кафеавтомат Delonghi Magnifica ESAM3000B – със специална CRF технология на производителност

Кафе автомат Delonghi Magnifica ESAM3000B е иновативен, съвременен и модерен уред, който ще превърне всяко приготвяне на кафе в още по-специален и любим ритуал.

Delonghi Magnifica ESAM3000B е снабдена със специална CRF технология, чрез която производителността й успешно се реализира с добра икономия и съвършено качество. С помощта на тази технология зърната се смилат моментално и непосредствено преди приготвянето на кафето, с което се гарантира резултат от качествено, ароматно и прясно изстискано кафе.

Delonghi Magnifica ESAM3000B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен на зърна, можете да поставите и мляно кафе, в зависимост от това какво предпочитате. Дори поставени зърна, машината сама ще извърши тяхната обработка чрез 13 нива на скорост на смилане.

Този кафе автомат може да произведе за Вас четири вида напитки – Еспресо, Капучино, Лате макиато или Чай. Автоматът ще се погрижи за всеки един момент от Вашия ден, в който имате нужда от силно сутрешно кафе за адекватно начало на деня или за отпускащ и успокояващ следобед с чаша чай. Към Вашата напитка ще можете по желание да добавите ръчно мляко, чрез допълнителен млечен контейнер, в случай че предпочитате да консумирате напитката си с добавка.

Корпусът е изграден от здрава и устойчива пластмаса, която се предлага в черен или сребрист цвят, който можете да комбинирате с останалите цветове в интериора. Освен със стил в дизайна, Delonghi Magnifica ESAM3000B се отличава и с мощния си мотор, работещ с 1450 W и 15 бара налягане на помпата.

Автоматичното изключване е една от функциите, които ще се погрижат за Вашите напитки, дори когато сте в другата стая. Машината сама ще се изключи, когато водата й достигне до пределната точка на кипене, за да избегне прегряване и за да Ви осигури перфектното питие.

Delonghi Magnifica ESAM3000B

В същото това време Автоматичното почистване ще Ви избави от постоянни грижи по почистване и поддържане на вътрешността на кафе автомата. Тази технология Ви гарантира постоянно чист филтър и корпус въпреки непрестанните атаки на влагата. Автоматичното почистване елиминира потенциалните рискове от образуване на мухъл, плесен и неприятни влажни миризми, както и Ви гарантира дълъг експлоатационен срок на работа на автомата.

Чрез допълнителния накрайник за подгряване на чашата ще превърнете Вашето еспресо или капучино в професионално изпълнение, направено по-точния начин.

Delonghi Magnifica ESAM3000B разполага с капацитет на водния резервоар от 1.8 литра, капацитет на отделението за кафе от 200 гр, и размери: 28.5 широчина; 37.5 дълбочина; 36см височина и 10кг тегло.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply