понеделник, март 4

Машина за еспресо и за капучино – DeLonghi ESAM4000-B

DeLonghi ESAM4000-B e кафе машина, която предоставя възможност да се насладите на прясно приготвено еспресо или капучино.

Повечето кафе машини предоставят възможност за приготвяне само и единствено на еспресо. DeLonghi ESAM4000-B е комбинирала в себе си възможността да се насладите и на прекрасно направено капучино. Системата за приготвяне на тази напитка създава чудесна пара, произвеждайки кремообразна пяна за перфектно капучино.

DeLonghi ESAM4000-B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Приготвянето на еспресо е също толкова удобно. Машината загрява изключително бързо и за отрицателно време смила кафените зърна. Мелачките работят изключително добре, а в зависимост от предпочитанията на потребителя, разполагат с 13 настройки за смилане. Капацитетът пък на контейнера е 14 чаши за 72 часа.

DeLonghi ESAM4000-B е изключително лесна за почистване. Бойлерът е подвижен, лесен за почистване, а машината разполага с автоматична програма за измиване и отстраняване на накип. Подвижната тава в долната част на машината събира водните капки, вади се лесно и само с едно изплакване е готова отново за употреба.

Налягането на помпата е 15 бара, а мощността на машината 1450 W. Въпреки това машината е изключително енергоспестяваща. За оптимално спестяване на електричество, производителят е предвидил възможност за изключване на машината чрез превключвател, като консумацията на ток се свежда до 0.

Кафе машината разполага с възможност за приготвяне на две чаши еспресо едновременно. Управлението е изключително лесно, а индикатор следи за нивото на водата и кафените зърна. Капацитетът на водния резервоар е 1.8 литра, а на отделението за кафе е 200 грама.

DeLonghi ESAM4000-B

За домакинствата, които не разполагат със специален сервиз за кафе, машината предлага регулируем дозатор (както при другите кафе машини на същия производител).

Изключително удобен и красив уред, с компактни и стандартни размери. DeLonghi ESAM4000-B предоставя на потребителя изключителна наслада при опитване на любимата топла напитка. Интуитивната работа и бързото смилане на кафените зърна, се оценяват от потребителите, още при първата употреба на уреда. Машината е подходяща и за любителите на по-леки напитки като капучино, а регулируемостта му го прави подходящ за всички желания.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply