сряда, октомври 4

Напълно автоматизирана кафе машина – DeLonghi ECAM22110B

DeLonghi ECAM22110B е класическа кафе машина, която приготвя перфектно еспресо, обвита в приятен класически външен вид.

DeLonghi ECAM22110B разполага с интегрирана система за смилане. Според вкуса на потребителя, нивото на смилане може да се регулира, предоставяйки винаги прясно смлени зърна. Мелничките на кафе машината са калибрирани и предоставят 100% точност при работа. Работата на мелничката е изключително тиха, като същата разполага с цели 13 програми за смилане.

DeLonghi ECAM22110B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Кафе машината разполага със система за контролиране на температурата – DeLonghi Thermoblock. За по-голяма ефективност и енергоспестяемост, кафе машината нагрява само количеството вода, необходимо за приготвяне на напитката.

Уредът предоставя възможност за приготвяне на две напитки едновременно. Дозаторът може да бъде регулиран, в зависимост от височината на чашата Ви. За любителите на по-леки напитки, машината предоставя възможност за приготвяне на богато на пяна и мляко капучино.

За всички, които искат да получат любимата си напитка, оптимално приготвена според техния вкус, не се налага ежедневна настройка, а може да запаметите любимата напитка с опцичта My Coffee.

Машината разполага с брояч на приготвените кафе напитки. Капацитетът на смляното кафе на DeLonghi ECAM22110B е цели 14 чаши за 72 часа. Отделението за кафе е 250 гр., а капацитетът на водния резервоар е 1.8 литра.

За да бъде максимално енергоспестваща, производителят е предвидил програма за спестяване на енергия. За по-разсеяните е предвидена възможност за автоматично изключване. Още повече, че уредът разполага с бутон за спиране на захранвахето, като тогава консумацията на ток е 0. Машината е и изключително лесна за почистване, а контейнер под дозатора, събира капките остатъчна вода.

DeLonghi ECAM22110B

Размерите на машината са 23.8 см ширина, 43 см дълбочина и 35.1 см височина. Дължината на кабела е 0.8 м, а теглото й е 9 кг. Тази кафе машина е подходяща за всяка кухня, а добрият й външен вид й предават естествен завършек.

DeLonghi ECAM22110B е една от най-добрите кафе машини, за тези които ценят качественото еспресо. Лесното й управление и възможносто за приготвяне на капучино, я правят подходяща за всяко домакинство, а големият й капацитет на полезно действия, дават възможност за по-честа употреба.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply