вторник, юни 18

Кафеавтомат De’Longhi ECAM 23.460.S – за любителите на силното и точно кафе

Обичате ли да се наслаждавате на вкусно кафе по всяко едно време на деня? Правете го с кафеавтомат De’Longhi ECAM 23.460.S! Той е създаден точно с тази цел – да осигурява вкусните и точни напитки, всеки път, когато ги пожелаете. Напитки като вкусно кафе, еспресо или капучино. Избраната от Вас гореща напитка ще изтича през две специално усъвършенствани дюзи за наситено изцеждане.

De'Longhi ECAM 23.460.S

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Кафеавтомат De’Longhi ECAM 23.460.S е с мощност 1450 W и 15 bar налягане на помпата. Можете да зареждате уреда с мляно кафе или с кафе на зърна, изцяло по Ваш избор. Уредът ще направи, в последствие, всичко необходимо, за да зареди чашата Ви с необходимата наслада. Капацитетът на отделението за поставяне на кафе е 250гр. Капацитетът на водния резервоар е 1.7 литра.

Уредът притежава защитна функция Автоматично изключване при приключване на зададената процедура за приготвяне на напитката, както и фина звукова аларма, когато напитката е готова. Ще забележите и уведомяващ Индикатор за нивото на водата, когато тя е на привършване и е нужно да добавите още. Контейнерът за вода (или мляко) е прозрачен, за да можете сами да наблюдавате налятото и изразходеното количество течност. Автоматът филтрира сам водата, преди да я приготви за Вашата напитка. Към комплекта получавате и допълнителен воден филтър, който можете да използвате. Съдът за мазнини/течности е подвижен за по-лесното почистване на уреда и неговата поддръжка.

Размери: широчина – 43см, дълбочина – 23.8см, височина – 34см, тегло – 9кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply