понеделник, март 4

Пералня Slim Daewoo DWD-FV5021-2, 8 кг, 1200 RPM, Клас D, Електронен дисплей, Eco Wash, Anti Allergy, Отложен старт, Бяла

Slim Daewoo DWD-FV5021-2 е модерна, със стилен дизайн перална машина на изключително бюджетна цена. Решена в бял цвят, ще се впише прекрасно във всяко кътче, където бъде поставена.

Моделът е с стандартно ляво отваряне на люка и голям капацитет на зареждане – 8 кг, което я прави подходяща за големи семейства.

Daewoo DWD-FV5021-2 е идеално проектирана за минимална консумация на енергия благодарение на енергийния клас A+++, който поддържа превъзходна производителност по отношение на консумацията на електроенергия, спестявайки ви финансови ресурси и опазвайки околната среда.

Daewoo DWD-FV5021-2

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Енергоефективността на уреда е подкрепен и от специалния ECO режим, който комбинира различни настройки за намаляване на консумацията на енергия по време на употреба, като регулира три елемента, когато е активирано Eco Wash: температура, време и консумация на вода. По – високите температури консумират повече електроенергия, така че ECO режимът  използва по -ниски температури и по -малко вода.

Освен енергоикономична, е и безшумна – максималната скорост на центрофугиране е 1200 RPM, ниво на шум 58 dB при изпиране и 77 dB при центрофугиране, уредът няма да смущава вашето спокойствие по време на работния си режим.

Daewoo DWD-FV5021-2 е обезпечена с 15 програми за изпиране и множество модерни технологии и функции, които ще се погрижат за вашите дрехи спрямо техните специфики.

В случай, че  сте добавили твърде много перилен препарат с малък товар или дрехите са били твърде замърсени, функцията Допълнително изплакване е идеално решение след приключване на програмата за изпиране.

Имате деликатни или трикотажни дрехи, които трябва да се перат на ръка? Всички знаем колко досадно и неефективно може да е ръчното пране, за това инженерите на Daewoo са се съобразили и обезпечили модела с програма Hand Wash, която  се характеризира с ниски скорости на въртене, които предотвратяват разтягането на тъканите.

Daewoo DWD-FV5021-2

Програмата Anti Allergy е подходяща за детски дрехи или хора с чувствителна кожа. Функцията използва специален метод на излплакване, така че всички остатъци от почистващия препарат да  бъдат отстранени.

Имате малко количество пране, като спортно облекло или бельо? Настройте програмата Бързо пране и ще имате чисти дрехи само за 15 мин.

Програмирайте Daewoo DWD-FV5021-2 с функцията Отложен старт, за  да отложи стартирането на цикъла на пране, като насрочете машината да стартира в желаното от вас време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply