понеделник, март 4

Сушилня Daewoo DDR-VH9A – с термопомпа и 9кг капацитет

Сушилня Daewoo DDR-VH9A е технологичен комплимент от семейството на Daewoo за Вашето семейство. Тя е перфектно решение за онези домакинства, които търсят просторна, издръжлива и енергоефективна сушилня от надежден  бранд.

С красив, семпъл дизайн, решена в цвят бял, моделът е така проектиран, че максимално да се имплементира към всякакъв тип интериорни решения без да пречи на заобикалящата я среда.

Съобразени с иновативните технологични изисквания на 21-ви век, динамиката на развитие на съвременния човек и спецификата на взискателените потребителски очаквания, Daewoo DDR-VH9A ще се адаптира с лекота към домакинството и ще стане неизменен помощник в рутинните битови задължения особено в студения сезон.

Daewoo DDR-VH9A

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Вместимостта на сушилнята е 9 кг, с  енергийна ефективност A+++, обезпечена със специална технология с термопомпа, с максимално ниво на шума до 65 dB, чиято стойност  отговаря на най-високите стандарти. Моделът Ви гарантира превъзходна производителност по отношение на консумацията на електроенергия, със значително ниско ниво на шума по време на работа, гарантирайки максимална защита на дрехите.

И не само!  Технологията на термопомпата  намалява температурата на сушене на всеки цикъл, като осигурява  топлинна обработка с максимална деликатност към дори най-уязвимите  материи.

Контролният дигитален панел е проектиран така, че да позволява лесен, практичен и безопасен начин на работа.

Както споменахме уредът е обезпечен с най-новите функции за защита, комбинирани с най-новите технологии, които осигуряват безопасна работа при употреба. Такава е и специалната защитна функция, която заключва бутоните на контролния панел и предотвратява нежелана работа без да се притеснявате, че децата играят в близост до нея.

Daewoo DDR-VH9A

Освен с отлични технически спецификации, Daewoo DDR-VH9A ще Ви впечатли с 15 програми, като всяка една от тях се погрижи максимално персонално за Вашите дрехи, включително и за най-деликатните от тях.

Ето някои и от тях:

  • Сушене без гънки – Програмата максимално ще улесни гладенето, като сведе до минимум образуването на гънки;
  • Бебешки артикули – Тази програма изсушава деликатните бебешки дрехи при ниска температура, създавайки невероятен комфорт на нежната кожа при носене;
  • Програма за вълна – Край на свитите и недоносени любими пуловери! Програмата за вълна запазва външния вид на вълнените дрехи без да разрушава тъканта им;
  • Деликатни – Тази програма предлага бързо сушене, защитавайки мекотата на влакната, като по нежен и деликатен начин третира прането с по-ниска температура на сушене.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply