четвъртък, май 23

Сушилня Daewoo DDR-VC8B, Кондензационна, 8 кг, Клас B, Anti-Crease, Бял

Daewoo DDR-VC8B е перфектно решение за онези домакинства, които търсят просторна, издръжлива и енергоефективна сушилня от надежден  бранд.

С красив, семпъл дизайн, решена в цвят бял, моделът е така проектиран, че максимално да се имплементира към всякакъв тип интериорни решения без да пречи на заобикалящата я среда. Сушилнята ще се адаптира с лекота към домакинството и ще стане неизменен помощник в рутинните битови задължения особено в студения сезон.

Daewoo DDR-VC8B  дава възможност да изсушите значително количество пране  до 8 кг променливост, което не бива да се надвишава.

Daewoo DDR-VC8B

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Сушилнята е обезпечена с универсален двигател с подобрена система за окачване, с максимално ниво на шума до 65 dB, чиято стойност  отговаря на най-високите стандарти за енергийна ефективност и ниска вибрация по време на работа.

Контролният дигитален панел е проектиран така, че да позволява лесен, практичен и безопасен начин на работа.

Както споменахме уредът е обезпечен с най-новите функции за защита, комбинирани с най-новите технологии, които осигуряват безопасна работа при употреба. Такава е и специалната защитна функция, която заключва бутоните на контролния панел и предотвратява нежелана работа, като осигурява безопасност дори, когато децата играят около нея.

Освен с отлични технически спецификации, DDR-VC8B ще ви впечатли с 15 програми, като всяка една от тях се грижи максимално персонално за вашите дрехи, включително и за най-деликатните.

Daewoo DDR-VC8B

Ето някои и от тях:

Сушене без гънки

Програмата максимално ще улесни гладенето, като сведе до минимум образуването на гънки.

Бебешки артикули

Тази програма изсушава деликатните бебешки дрехи при ниска температура, създавайки невероятен комфорт на нежната кожа при носене.

Програма за вълна 

Край на свитите и недоносени любими пуловери! Програмата за вълна запазва външния вид на вълнените дрехи без да разрушава тъканта им.

Деликатни

Тази програма предлага бързо сушене, защитавайки мекотата на влакната, като по нежен и деликатен начин третира прането с по-ниска температура на сушене.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply