сряда, април 24

Candy Smart CSWS 485TWME/1-S – Умна пералня със сушилня за перфектното пране и сушене

Candy Smart CSWS 485TWME/1-S е иновативна пералня със сушилня, която ще преобрази начина, по който използвате и изплаквате дрехите си. Този модел е създаден с мисъл за комфорта и удобството на съвременното семейство, като предлага невероятна функционалност и умни решения.

Стилен и модерен дизайнът на Candy Smart CSWS 485TWME/1-S придава елегантност и шарм на вашия пранеен кът. Със своите изчистени линии и компактни размери, тази пералня със сушилня се вписва идеално във всяко пространство, без компромиси върху функционалността.

Пералня със сушилня Candy Smart CSWS 485TWME/1-S, Пране 8 кг, Сушене 5 кг, 1400 rpm, Клас A, Инверторен мотор, Mix Power System, Kilo Detector, Функция за пара, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Една от ключовите особености на Candy Smart CSWS 485TWME/1-S е неговата умност. С вградената Wi-Fi връзка и съвместимостта с мобилни приложения, можете да контролирате пералнята си от разстояние. Независимо дали сте вкъщи или извън нея, можете да стартирате или спирате цикли за пране и сушене, както и да получите информация за статуса на програмите. Това ви дава гъвкавост и удобство, като ви позволява да планирате своето време по оптимален начин.

Candy CSWS 485TWME/1-S предлага разнообразие от програми за пране и сушене, които се адаптират към различни видове тъкани и степен на замърсяване. С функции като Express Wash&Dry и Mix & Dry, можете да перете и сушите различни типове дрехи едновременно, без компромис върху качеството на резултатите.

Технологията на Candy CSWS 485TWME/1-S осигурява ефективно и енергоспестяващо пране и сушене. Със своите интелигентни сензори и автоматични настройки, пералнята и сушилнята оптимизират консумацията на вода и енергия, като гарантират оптимални резултати във всяка програма.

Системата за защита на водата AquaStop предпазва пералнята от потенциални изтичания и навлизане на вода. Това ви дава допълнителна сигурност и спокойствие, че вашите подове и обзавеждане са защитени от водни щети.

Пералня със сушилня Candy Smart CSWS 485TWME/1-S, Пране 8 кг, Сушене 5 кг, 1400 rpm, Клас A, Инверторен мотор, Mix Power System, Kilo Detector, Функция за пара, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Candy Smart CSWS 485TWME/1-S е снабдена с голям капацитет на пране и сушене, позволяващ ви да се справите с големи количества пране и да съхнете големи предмети като завивки и кърпи. Това ви спестява време и усилия, като осигурява удобство и ефективност.

В заключение, Candy Smart CSWS 485TWME/1-S е пералня със сушилня, която обединява интелигентни функции, удобство и енергийна ефективност. С нея можете да се насладите на перфектно чисти и сухи дрехи без усилия и компромиси. Независимо дали сте зает професионалист или домакиня, тази пералня със сушилня ще ви помогне да оптимизирате своето време и да се насладите на безупречни резултати.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply