четвъртък, юни 13

Пералня със сушилня Candy Smart CSWS 4852DWE/1-S – уникална в своята работа – със смесена система за захранване

Интелигентността е ключът към успеха. Candy Smart CSWS 4852DWE/1-S вярва, че е важно да се радвате на живота. Ето защо новата гама перални със сушилни е проектирана да изпира прането Ви лесно и интелигентно, като улеснява ежедневието Ви. Така че, имате повече време за себе си и за това, което обичате най-много. Позволете си този комбиниран уред да Ви помага с мръсните дрехи ден след ден. Резултатите са просто невероятни и това е доказано от мнението на стотици потребители до момента.

Candy Smart CSWS 4852DWE/1-S

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Вашата пералня има ли смесена система за захранване? Не? Ами трябва!! С 4 бързи цикъла, от които можете да избирате, функцията Mix Power System предварително смесва водата и разтвора на препарата и го пръска директно върху дрехата с висока интензивност, премахвайки мръсотията от влакно до влакно. Прането трябва да е лесно! Направете всичко правилно от първия път с тази Mix Power System технология – само от Candy!

Няма повече губене на време, енергия, пари и усилия. Възползвайте се от високото отваряне на вратата, така няма повече да напрягате гърба си, за да зареждате прането си. Възползвайте се и от дългата потребителска гаранция, която уредът регистрира, благодарение на неръждаемата стомана, от която е изградена неговата кухина.

Candy Smart CSWS 4852DWE/1-S предоставя 17 програми на изпиране и 3 програми за сушене, сред които: Памук, Вълна и Смесени тъкани. Капацитет от 8кг пране и 5кг сушене, 1400 rpm скорост на въртене, енергиен клас A, ниво на шум от 61dB при пране и 79dB при центрофугиране. Пералня със сушилня Smart Candy CSWS 4852DWE / 1-S Ви позволява да избирате между четири бързи цикъла с продължителност по-малко от час, съответно 14 мин, 30 мин, 44 мин и 59 мин. Използването на този уред е истинско удоволствие. Просто си представете какво удобство е да получите чисти и освежени дрехи само след по-малко от час време. Продължителността на енергоспестяващата Еко програма е 3:38мин.

Candy Smart CSWS 4852DWE/1-S

Ако това не стига, то има и още специални технологии, сред които Smart Touch технология за управление на дигиталния контролен панел; Kg детектор; сензорно сушене; цикъл на охлаждане в края на сушенето; намалена температура на сушене; шиацу барабан; защитно заключване на вратата; защита против преливане и пяна. Вътрешността на барабана се осветява от специална лед светлина, за да не забравяте нищо там вътре.

Не чакайте повече, за да се насладите на Вашата свободностояща пералня със сушилня с предно зареждане Candy CSWS 4852DWE / 1-S.

Размери: Височина – 89см, широчина – 60см, дълбочина – 53см. Тегло – 64кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply