вторник, юни 18

Пералня Candy Smart CS4 1072/1-S – умната пералня, която пести енергия и вода

Candy Smart CS4 1072/1-S е иновативен модел пералня с предно зареждане, която още на пръв поглед ще Ви впечатли с елегантния си дизайн. Размерите ѝ са изтънени и умалени, което я прави перфектна за по-ограничени пространства. Уредът работи с цели 1000 rpm оборота на въртене и само с 58dB ниво на шум при пране и 77dB при центрофугиране, което осигурява безупречно почистване на Вашите дрехи, без да наруши комфорта Ви у дома. Барабанът е от неръждаема стомана и е с капацитет на зареждане от 7 кг – напълно достатъчно за прането на 3-членно семейство. Със своята енергийна ефективност от Class D, съгласно най-новите европейски изисквания, пералнята консумира само 69 kWh енергия за всеки 100 измивания.

Candy Smart CS4 1072/1-S

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Иновативният модел е оборудван с удобен и модерен тъч скрийн контролен панел, който Ви позволява лесно и удобно да избирате програмата, температурата, оборотите на центрофугата или да включите някоя от допълнителните функции на пералната машина. Също така може да следите оставащото време до завършване на цикъла на пране, чрез което лесно ще планирате свободното си време и ежедневните си занимания.

Candy Smart CS4 1072/1-S знае колко е важно времето за Вас, затова разполага с 4 бързи програми, които осигуряват чистота на Вашето пране с минимално време, енергия и вода. Може да избирате между 4 кратки цикъла на пране от 14, 30, 44 или 59 минути.

Алергиите и бактериите са навсякъде около нас и са изключително неприятен проблем. Програма Hygiene е изключително подходяща за детски дрехи или за дрехи на хора с чувствителна кожа, както и при поява на алергия на член от Вашето семейство. Hygiene Ви гарантира максимална дезинфекция при температура от 60°С само за 59 минути.

Разделянето на дрехите по цветове и тъкани понякога може да бъде доста досадно, нали? С програма Eco 20°C можете спокойно да пуснете всички дрехи за пране, като тя ще Ви осигури оптимално изпиране и гаранция за запазване на тъканите и цветовете. Иновативната програма е с изключително ниска консумация в сравнение с останалите програми.

Пералнята разполага още с програма за деликатни тъкани, с която може да перете фините си дрехи при температура от 40°C без да се притеснявате за тяхното състояние.

Candy Smart CS4 1072/1-S е оборудвана също с програма Jeans, за да се погрижите правилно за дънковите материи, програма Есо 40-60 предназначена за памучното пране, както и програма за вълна, която изключително деликатно изпира влакната без да ги компрометира.

Candy Smart CS4 1072/1-S

Освен всичко това Candy Smart CS4 1072/1-S притежава три допълнителни функции, които със сигурност ще Ви станат любими:

  • Kilo Detector – чрез тази функция можете перфектно да оптимизирате времето за изпиране, както и да спестите електричество и вода. Щом поставите прането в барабана, Kilo Detector автоматично, спрямо количеството пране и вида на тъканите, ще избере продължителността на програмата, както и количеството нужна вода.
  • Easy Iron – една от най-досадните задачи за повечето домакини е гладенето. След пране някои тъкани излизат толкова измачкани, че гладенето е почти невъзможно – не и с Candy Smart CS4 1072/1-S. Пералнята притежава функция Easy Iron, специално проектирана от Candy, която обработва прането с пара, изглаждайки неговите влакна. В резултат на което – гладенето става лесно като детска игра.
  • Start Delay (отложен старт) – функцията за отложен старт Ви позволява да определите кога искате да стартира следващата програма за пране. Това е особено изгодно, ако искате да използвате нощните тарифи за електроенергия или ако програмата трябва да приключи в определено време, например когато се приберете от работа.

Размери: дълбочина – 45см, широчина – 60см, височина – 85см и тегло – 61кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply