четвъртък, юни 13

Сушилня Candy RO H8A3TSEX-S, Термопомпа, 8 кг, Клас A+++, Инверторен мотор, Wi-Fi+Bt връзка, Easy Case, Сензор Dry, Бял

Когато метереологичните условия са неблагоприятни, сушенето на дрехите може да се превърне в много трудна задача, а внасянето на мокри  вътре не е добра опция, защото се повишава влажността, което от своя страна води до генериране на  нездравословна атмосфера с предпоставки за образуване на мухал.

За това най-доброто решение е сушилня, като Candy RO H8A3TSEX-S, която максимално ще  оптимизира както времето ви, така и  разходите на електроенергия, генерирайки висока производителност в синхрон с най-новите трендове на пазара.

Моделът се произвежда в Италия от италиански специалисти от Brugherio (MB), като брандът  е с все по – широк пазарен дял, особено в сегмента на домакинските уреди.

Candy RO H8A3TSEX-S

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С помощта на иновативни програми, които обработват и най -деликатното пране, сушилнята полага отлични грижи за тъканта. Специални сензори измерват остатъчната влага в дрехите и се предизвиква автоматично спиране на машината, когато се достигне съответното ниво.  Друга уникална технология автоматично открива размера на всяко натоварване през първите 4 минути с помощта на сензора за тегло Kilo Detector , след което процесорът задава продължителността на програмата, регулирайки скоростта на въртене в зависимост от текстурата и температурата на сушене.

Уникалният дизайн  на страничните стени на Candy RO H8A3TSEX-S значително намалява шума и вибрациите по време на работа, осигурявайки изключително тиха работа от  69 dB.

Уредът е с капацитет на зареждане 8 кг и е изключително подходящ за големи семейства. Моделът е с енергиен клас А+++ , термопомпа и инвенторен мотор. Тази технологична колаборация е гаранция за ниска консумация на електроенергия, висока производителност и издръжливост.

Candy RO H8A3TSEX-S

Candy предлага  удобна опция като  отложен старт, която  позволява да програмирате стартирането по всяко време на деня или през нощта, когато консумацията на енергия е по-бюджетна.

Супер програми като:

Дънки

Вълна

Спорт

Pизи

Синтетика

Против гънки

Тъмни цветове

Бели дрехи

Every day 45′

Perfect every day 59′ Б

Бърза Eco 30 мин

ще се погрижат максимално за защитата на вашите дрехи, минимазирайки всички усилия около досадното гладене.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply