четвъртък, април 18

Candy CSO 1275TE/1-S – Мощна и Ефективна Пералня с Интелигентни Функции

Candy CSO 1275TE/1-S е пералня, която се отличава с висока мощност и ефективност в прането на дрехи. С капацитет за пране от 7 кг и обороти от 1200 в минута, тази пералня ви осигурява качествени резултати при почистването на вашите дрехи, като същевременно ви предоставя удобство и лесна употреба.

Интелигентни Технологии: Candy CSO 1275TE/1-S разполага с интелигентни функции и технологии, които оптимизират процеса на пране и ви помагат да постигнете перфектно чисти дрехи. Технологията за сензорно управление автоматично определя теглото на товара и адаптира времето и консумацията на вода и енергия, осигурявайки ефективност и икономия.

Пералня Candy CSO 1275TE/1-S, 7 кг, 1200 об/мин, Клас D, Active Motion System, WiFi, Bluetooth, Steam, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Разнообразие от Програми: С Candy CSO 1275TE/1-S можете да избирате от разнообразие от програми в зависимост от вида на дрехите и степента на замърсяване. Нежни програми за деликатни тъкани, интензивни програми за по-замърсени дрехи и специални програми за спортни облекла – всички тези опции ви позволяват да получите оптимални резултати при прането.

Интуитивно Управление и Удобство: Candy CSO 1275TE/1-S е проектирана с оглед на вашето удобство и лесна употреба. С LED дисплея и интуитивните контроли можете лесно да изберете желаната програма и настройки. Допълнителните функции като отложен старт и функция за добавяне на дрехи по време на пране ви позволяват гъвкавост и контрол върху процеса на пране.

Енергоспестяваща и Екологична: CSO 1275TE/1-S е проектирана с оглед на енергоспестяване и екологичност. Своят клас A+++ за енергийна ефективност ви осигурява икономия на електроенергия и намаляване на разходите за енергия. Освен това, пералнята е снабдена със система за контрол на протичането на водата, което води до по-ефективно използване на водата.

Пералня Candy CSO 1275TE/1-S, 7 кг, 1200 об/мин, Клас D, Active Motion System, WiFi, Bluetooth, Steam, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Заключение: CSO 1275TE/1-S е пералня, която ви предоставя мощност, ефективност и интелигентни функции, необходими за перфектно чисти дрехи. С капацитет за пране от 7 кг и обороти от 1200 в минута, тази пералня се отличава със своята производителност и удобство на употреба. Независимо дали пранете деликатни тъкани или по-замърсени дрехи, Candy CSO 1275TE/1-S ще отговори на вашите изисквания и ви осигури безупречни резултати при пране.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply