вторник, юни 18

Candy CHSBSV 5172XN: Стилен и Просторен Хладилник Side by Side за Вашия Дом

Със съчетание от впечатляващ дизайн, иновативни функции и изключителен капацитет, хладилникът Side by Side Candy CHSBSV 5172XN безспорно предлага едно от най-изчерпателните решения за съхранение на храни и напитки за вашия дом. С обем от впечатляващите 442 литра, този модел предоставя достатъчно пространство за всички вашите съхранителни нужди.

Хладилник Side by side Candy CHSBSV 5172XN, 442 л, No Frost, Super freezing, Клас F, H 1.77 см, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Най-голямото предимство на хладилника CHSBSV 5172XN е вградената система No Frost, която елиминира неудобното ръчно размразяване и запазва съхранените храни и напитки в оптимално състояние. Това означава, че няма да се налага повече да се занимавате със скреж и образуване на лед, а вашите продукти ще останат свежи и вкусни.

Функцията Super Freezing е също най-добрият начин да запазите качествата на замразените си продукти. Тя позволява на хладилника да постигне много ниски температури във фризера за кратък период от време, когато поставите нови храни за замразяване. Това помага да се запазят витамините и ароматът на продуктите, които съхранявате.

Със своя клас A за енергийна ефективност, този модел предлага оптимален баланс между производителност и спестяване на енергия. Това е особено важно в днешно време, когато енергоспестяването е толкова актуално.

С височина от 1.77 см и иноксов дизайн, хладилникът Candy CHSBSV 5172XN добавя изтънченост и стил към всяка кухня. Иноксовата отделка не само придава модерен вид, но също така е и лесна за почистване, особено благодарение на покритието, предпазващо от отпечатъци.

В заключение, хладилникът Side by Side Candy CHSBSV 5172XN съчетава стил, функционалност и иновации, които ви позволяват да съхранявате храните и напитките си с лекота и увереност. Този модел не само предоставя изобилие от пространство за съхранение, но и интелигентни функции, които гарантират, че вашите продукти ще останат свежи и вкусни за дълги периоди от време.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply