петък, юни 14

Candy CCE7T618EX – Интелигентен хладилник със стилен дизайн и напредничави функции

Хладилникът Candy CCE7T618EX е съвременно решение за съхранение на хранителни продукти със свеж и стилен дизайн, което го прави идеален избор за съвременната кухня. С капацитет от 341 литра, този модел предоставя достатъчно пространство за съхранение на различни видове храни и напитки. Външният му вид в иноксов цвят добавя елегантност и модерност към всяко кухненско пространство.

Total NoFrost – Забравете за размразяването: Една от най-полезните функции на хладилника Candy CCE7T618EX е Total NoFrost технологията. Тя осигурява автоматично размразяване на хладилника и фризера, което ви позволява да се избавите от неудобството и загубата на време при редовното размразяване. Вие ще имате повече време да се наслаждавате на свежестта на вашите храни, а не да се притеснявате за поддръжката на уреда.

Умни функционалности и WiFi свързаност: Хладилникът Candy CCE7T618EX разполага с WiFi свързаност, която ви дава възможността да контролирате и управлявате уреда от разстояние, чрез мобилното приложение на Candy. Можете да проверявате температурите, да регулирате настройките и дори да получавате известия за важни събития или нужда от поддръжка. Това ви осигурява удобство и контрол над вашите храни, където и да се намирате.

Хладилник с фризер Candy CCE7T618EX, 341 л, Total NoFrost, WiFi, Super Freezing, Raft sticle, Клас E, H 185 см, Inox

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Super Freezing – Бързо замразяване: Функцията Super Freezing на хладилника Candy CCE7T618EX ви позволява да замразите прясните храни по-бързо и по-ефективно. Това е особено полезно, когато трябва да добавите големи количества храна във фризера, защото бързото замразяване запазва вкуса и хранителните качества на продуктите.

Raft sticle – Интелигентно организиране: Хладилникът Candy CCE7T618EX разполага със специално проектиран рак за бутилки, наречен “Raft sticle”. Този умен дизайн ви позволява да организирате бутилките с напитки по удобен начин, без да заемат много място вътре в уреда. Така вината, соковете и другите напитки винаги ще бъдат лесно достъпни и добре организирани.

Клас E – Енергийно ефективен и икономичен: Хладилникът Candy CCE7T618EX е с клас на енергийна ефективност E, което го прави икономичен и пестелив към околната среда. С него можете да намалите разходите за електроенергия и да спестите пари в дългосрочен план, без да жертвате функционалността и качеството на уреда.

Заключение: Хладилникът с фризер Candy CCE7T618EX предлага стилен и съвременен дизайн, комбиниран с интелигентни функционалности и удобство. Технологията Total NoFrost гарантира, че няма да се налага да се занимавате с размразяване, а WiFi свързаността ви дава контрол и управление от всяко място. Функцията Super Freezing осигурява бързо замразяване на храните, а “Raft sticle” ви помага да организирате бутилките по удобен начин. С клас на енергийна ефективност E, този хладилник се отличава с икономичност и ниски разходи. Ако търсите съвременност, функционалност и елегантен дизайн, хладилникът Candy CCE7T618EX е отличен избор за вас.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply