сряда, април 24

Candy CCE7T618ES – Интелигентен хладилник със съвременен дизайн и множество функционалности

Хладилникът Candy CCE7T618ES е иновативно решение за съхранение на хранителни продукти със съвременен дизайн и множество функционалности. Със своя капацитет от 341 литра, този модел предоставя достатъчно място за съхранение на всички видове храни и напитки. Неговата сребриста външност придава стил и елегантност на всяка кухня.

Total NoFrost – Никога повече размразяване: Една от най-полезните функции на хладилника Candy CCE7T618ES е Total NoFrost технологията. Тя осигурява автоматично размразяване на хладилника и фризера, което означава, че няма да се налага да губите време и усилия в редовното размразяване. Вие ще имате повече време да се наслаждавате на своите храни, а не да се грижите за поддръжката на уреда.

Умни функционалности и WiFi свързаност: Хладилникът Candy CCE7T618ES е снабден с WiFi свързаност, която ви дава възможност да управлявате и контролирате уреда от всяко място посредством мобилното приложение на Candy. Можете да проверите температурите, да регулирате настройките и дори да получавате известия за важни събития или нужди от поддръжка. Това предлага удобство и контрол върху вашия хладилник, където и да се намирате.

Хладилник Candy CCE7T618ES, 341 л, Total NoFrost, WiFi, Super Freezing, Стъклен рафт, Клас E, H 185 см, Сребрист

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Super Freezing – Бързо замразяване: Функцията Super Freezing на хладилника Candy CCE7T618ES ви позволява да замразите прясните храни по-бързо и по-ефективно. Това е особено полезно, когато добавяте големи количества храна във фризера, защото бързото замразяване запазва вкуса и хранителните качества на продуктите.

Стъклен рафт – Организация и прегледност: Хладилникът Candy CCE7T618ES разполага със стъклен рафт, който не само придава естетически вид, но и предоставя допълнителна прегледност и организация на вашите храни. Стъкленият материал е лесен за почистване и осигурява ясен изглед върху всичко, което имате в хладилника.

Клас E – Енергоефективност и икономия: Хладилникът Candy CCE7T618ES е с клас на енергийна ефективност E, което означава, че работи икономично и спестява енергия. Това не само е полезно за околната среда, но и за вашия домакински бюджет, като намалява разходите за електроенергия на дългосрочен план.

Заключение: Хладилникът с фризер Candy CCE7T618ES предлага модерен и функционален дизайн, който ще се впише идеално във всяка кухня. С множеството си умни функционалности, включително WiFi свързаност и Total NoFrost технология, той гарантира оптимално съхранение и лесна употреба на вашите храни. Също така, функциите Super Freezing и стъкленият рафт добавят удобство и организация към вашето ежедневие. А класът на енергийна ефективност E гарантира икономия на енергия и намалени разходи. Всичко това прави хладилника Candy CCE7T618ES привлекателен избор за модерните домакини, които ценят качеството, функционалността и стилния дизайн.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply