петък, юни 14

Candy CBT7719FW – Умно Вграждане за Свежест и Удобство

Хладилникът с фризер за вграждане Candy CBT7719FW е съвременно решение за вашата кухня, комбиниращ висока функционалност с умни технологии и стилен дизайн. С капацитет от 365 литра, Total No Frost система и изключителни функции като Wi-Fi контрол, SuperCooling и SuperFreezing, този модел е идеалният съюз между практичност и иновации.

Хладилник с фризер за вграждане Candy CBT7719FW, 365 л, Total No Frost, Wi-Fi, SuperCooling, SuperFreezing, Рафт за бутилки, Клас F, 190 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Умна Свежест: С Total No Frost технологията на Candy CBT7719FW няма нужда ръчно да размразявате уреда. Този интелигентен процес поддържа стабилни температури и влажност, което позволява на храните да запазят своите свойства и вкус.

Удобство С Wi-Fi: Със свързаността на Wi-Fi можете да контролирате и настройвате хладилника отдалечено чрез мобилно приложение. Настроете температурите, активирайте режими за бързо охлаждане и замразяване, за да осигурите оптимални условия за вашите храни.

Уникални Функции: SuperCooling и SuperFreezing функциите са специално създадени, за да бързат охлаждането и замразяването на пресни продукти. Това не само запазва качествата им, но и помага за запазването на енергия, като се осигурява по-бързо достигане на желаните температури.

Пространство и Организация: Candy CBT7719FW разполага с разнообразни вътрешни рафтове и контейнери, включително специален рафт за бутилки. Това означава, че можете да съхранявате продуктите си подредено и удобно, с лесен достъп до всеки от тях.

Елегантен Дизайн: Със своята вградена конструкция и неръждаема стомана против пръстови отпечатъци, хладилникът Candy CBT7719FW се вписва перфектно в съвременната кухненска среда. Елегантният дизайн не само придава стил на вашия дом, но и гарантира издръжливост на повърхността.

Заключение: Candy CBT7719FW е умният избор за всеки, който търси перфектното съчетание между иновации, удобство и стил. С висококачествената си технология, уникални функции и изчистен дизайн, този модел предоставя истинска свежест и удобство във вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply