четвъртък, май 23

Candy CBL3518F – Идеалният хладилник с фризер за вграждане за вашата кухня

Candy CBL3518F е стилен и функционален хладилник с фризер за вграждане, който предлага оптимално съхранение на храните във вашата кухня. С внимателно проектиран дизайн и висококачествени функции, този модел е идеалното решение за всеки, който търси компактност и ефективност в един уред.

Просторен и удобен: Candy CBL3518F разполага с общ капацитет от 264 литра, което го прави достатъчно просторен за съхранение на всички вашите храни и напитки. Хладилното отделение предлага удобни рафтове и отделения, които ви позволяват да организирате продуктите си по свой вкус и да ги намирате лесно. Фризерът също разполага с отделения и рафтове, които помагат за оптимално съхранение на замразените храни.

Хладилник с фризер за вграждане Candy CBL3518F, 264 л, Low Frost, Клас F, H 177 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Low Frost технология: Candy CBL3518F е оборудван с Low Frost технология, която намалява образуването на лед във фризера. Това означава, че вие няма да се занимавате с често размразяване на уреда и ще имате повече време за други важни задачи. Ниският ниво на ледената наслага ви дава свобода и улеснява поддръжката на хладилника.

Енергийна ефективност и Клас F: CBL3518F е с енергиен клас F, който гарантира оптимална енергийна ефективност и намаляване на разходите за енергия. С високоефективни компоненти и иновативни технологии, този хладилник с фризер спомага за опазване на околната среда и ви помага да намалите енергийната консумация в домакинството си.

Дизайн и удобство: Candy CBL3518F има стилен и съвременен дизайн, който ще се впише перфектно във вашия интериор. Интуитивните контроли и LED осветление ви позволяват лесно да настройвате температурата и да намирате нужните продукти дори при ниска осветеност. Врата с обратна позиция и регулируеми рафтове допълнително улесняват достъпа до съхранените продукти.

Заключение: Candy CBL3518F е идеалният избор за тези, които търсят качествен и функционален хладилник с фризер за вграждане. Съчетавайки просторност, удобство и ефективност, този модел отговаря на всички вашите нужди и изисквания. Насладете се на оптимално съхранение на храните с Candy CBL3518F във вашата кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply