петък, юни 14

Breville Air Fryer VDF127X-DIM – Насладете се на хрупкави и вкусни ястия с минимално количество мазнини

Breville Air Fryer VDF127X-DIM е иновативен фритюрник с горещ въздух, който ви позволява да приготвяте храна със здравословност и вкус, като използвате само малко или никакво масло. Със своята впечатляваща функционалност и стилно излъчване, този фритюрник е идеалното допълнение към вашата кухня.

Перфектни резултати с горещ въздух: Breville Air Fryer VDF127X-DIM работи с иновативна технология на горещ въздух, която осигурява равномерно готвене на храната с вътрешна и външна хрупкавост. Вие можете да се насладите на златисти френски картофи, хрупкави пържени котлети или пухкави понички, без излишното използване на масло.

Фритюрник с горещ въздух Breville Air Fryer VDF127X-DIM, 2000W, Капацитет 10.6 л, 7 програми, Фурна с горещ въздух, Цифров дисплей, Грил, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Многофункционален и удобен за употреба: Фритюрникът разполага със седем предварително програмирани настройки, които ви позволяват да готвите различни видове храни с лекота. Интуитивният цифров дисплей ви дава възможност да контролирате времето и температурата на готвене, като гарантирате перфектни резултати за всяко ястие. Освен това, фритюрникът е оборудван с грил функция, която ви позволява да приготвяте храна с красиви горещи горизонтални ленти.

Вместителен и лесен за почистване: Breville Air Fryer  има впечатляващ капацитет от 10.6 литра, което ви дава достатъчно пространство за готвене на по-големи количества храна. Вграденият кош се почиства лесно и бързо, като ви спестява време и усилия.

Здравословност и удоволствие: С Breville Air Fryer VDF127X-DIM можете да се насладите на хрупкави и вкусни ястия, без излишното използване на мазнини. Това е идеалното решение за хората, които се стремят да поддържат здравословен начин на живот, без да компрометират вкуса и насладата от любимите си ястия.

Заключение: Breville Air Fryer VDF127X-DIM е перфектният фритюрник за всички, които търсят здравословност и вкус в едно. С неговата удобна функционалност, елегантен дизайн и впечатляващи възможности за готвене, той ще ви позволи да се наслаждавате на хрупкави и вкусни ястия, които ще задоволят и най-изисканите вкусове.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply