вторник, март 28

Braun PL5014 – бърз, мощен и безболезнен фотоепилатор

Braun PL5014 е изключително иновативен фотоепилатор. Той е бърз, мощен и безболезнен.

Braun PL5014 пристига в професионална и атрактивно-компактна опаковка. Калъфчето, в което се съхранява епилатора е удобно за употреба и може да бъде ползвано при пътувания.

Епилаторът пристига заедно с приставка за тяло и захранващ кабел, самобръсначка. Бялото покритие, премесено със златисти детайли, правят устройството изискано. Линиите му са изчистени, усеща се лек, но стабилен.

braun PL5014

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Braun PL5014 предоставя изключителните 400 000 броя IPL импулси. Заедно с флаш “прозорчето” може да обработите общо 1 200 000 квадратни сантиметра телесна площ. Това е достатъчно за над 200 процедури за цяло тяло, крака, бикини линия, подмишница и лице. Или иначе казано – този фотоепилатор може да бъде ползван около 15 години!

В зависимост от пигментацията и цвета на кожата Ви, импулсите могат да бъдат контролирани. Сензорът с UV защита – SensoAdapt, следи за цветовата гама на кожата и регулира светлината с 10 нива на интензивност.

Често срещан проблем при епилаторите е дразненето на кожата. След използването често се получават пъпки, а понякога дори и рани. Този фотоепилатор предоставя на потребителя избор от 3 режима на комфорт. За най-деликатната кожа (или за по-чувствителни зони) потребителите могат да изберат много деликатем режим на работа. Фотоепилаторът намалява нивото на енергия, а кожата Ви се запазва нежна.

Освен всичко друго, този фотоепилатор е един от най-бързите на пазара. Braun твърдят, че може да направите двете подбедрици само за 5 минути и то на най-ниското ниво на интензивност. За по-запалените производителят е разработил и приложение Braun Silk Expert Pro. То съдържа цялата информация за продукта и видео клипове с обучение как да използвате епилатора.

braun PL5014

Светкавиците са изключително ярки, но напълно безвредни за очите. Не е необходимо закупуване на очила. Усещането при използване на епилатора е топло и леко изтръпващо. Но трябва ли да го закупите?

Разбира се! Този фотоепилатор получава едни от най-високите оценки в повечето категории и е един от най-предпочитаните от всички дами. Идеален е за цялото тяло, защото се използва лесно, бърз е и изключително лек.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply