сряда, февруари 21

Нежна грижа за вашите дрехи – Сушилня Bosch WTX87M90BY, Термопомпа, 9 kg, 15 програми, Клас A++, AutoDry Technology, Бяла

Bosch WTX87M90BY е сушилня, сбъдната мечта на всяко домакинство – лесна за използване благодарение на интуитивния си дисплей, енергоикономична, тиха благодарение на красивия дизайн против вибрации.

С размери 84.2 см височина, 59.8 см ширина и 59.9 см дълбочина, с цвят бял, уредът е със стилна, елегантна визия и ще внесе допълнителен разкош към интериора на помещението.

Bosch WTX87M90BY

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Моделът е обезпечен със самопочистващ се кондензатор, който гарантира високо качество на изсушаване при трайно ниско потребление на енергия и го прави още по-предпочитан пред тези с традиционен филтър.

Покриваща изцяло критериите за енергиен клас А++, Bosch WTX87M90BY ви гарантира с до 58% по-малко разход на енергия в сравнение със сушилните клас B. В допълнение за още по-високо ниво на енергоефективност технологията с термопомпа използва по-ниска температура, като запазва дългия живот на дрехите.

Bosch WTX87M90BY е с вместимост 9 кг и налични 15 програми, които ще  положат нежна грижа за всички ваши дрехи включително и най-деликатните. Ето и някои от тях:

Памук

Вълна

Super 40

Mix

Кърпи

Синтетика

Allergy Plus

Sport/Fitness

Блузи/Ризи

Деликатно пране

Юргани

Специални сензори за влажност – Auto Dry се грижат за нежното  изсушаване на прането ви до необходимата степен, като го защитават от прекомерно високи температури, пресушаване и свиване, а системата Sensitive Drying предоставя деликатно и равномерно сушене, благодарение на уникалната структура на барабана, като сушенето се извършва  с умерен и топъл въздух, който идва от всички страни и деликатно се завихря, благодарение на ребрата със Soft-дизайн.

Bosch WTX87M90BY

Сушилнята на Bosch WTX87M90BY е със сертификация на ECARF и е идеална за хора с алергии. Специално проектиран цикъл на сушене  се грижи за намаляване доколкото е възможно на остатъците от алергени, в т.ч. частици от прашец, животински косми и акари в сухите ви дрехи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply