четвъртък, април 18

Енергоспестяваща сушилня Bosch WTR87TW0BY

Сушилня Bosch WTR87TW0BY е не само енергоспестяваща, но е един от продуктите с най-висока производителност.

Bosch WTR87TW0BY разполага с термопомпа и 15 програми на сушене. Машината може да работи с различни видове тъкани като: памук, вълна, кърпи, синтетика, спортни артикули, без това да наруши качеството й на работа. За тези, които се колебаят коя програма да изберат, винаги могат да се доверят на програмата MIX.

Bosch WTR87TW0BY

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Уредът е оборудван със система за щадящо тъканите сушене. Sensitive drying системата използва умерен, топъл въздух, който благодарение на ребрата в барабана, завихря дрехите. Благодарение на тази система дрехите излзиат изгладени и готови за употреба.

Както всички сушилни и тази не прави изключение и е оборудвана със система за бързо сушене. Bosch WTR87TW0BY е способна в рамките на 40 минути да изсуши умерено количество пране. Машината разполага със система, засичащи степента на влага в дрехите. В случай, че те не са изсъхнали напълно, работата на машината продължава, до окончателното изсушаване.

В предната част на на сушилнята е разположен голям LED дисплей. По този начин достъпването на функциите става изключително лесно. Дисплеят следи и за оставащото време, хода на програмата и други функции.

Bosch WTR87TW0BY

Със системата Home connect може да управлявате Bosch WTR87TW0BY от смарт устройството си. Приложението е изключително лесно и приятно за употреба. Може да се използва, както от потребители на Android, така и от потребители на iOS. Чрез него следите в реално време работата на машината. Може да избирате програми за сушене. И най-важното – може да стартирате уреда, без да сте дори в дома си.

Това е и една от най-екологичните сушилни на пазара. Термопомпата на уреда разполага с охлаждащ агент R290, който е най-добрия на пазра. Със своят енергиен клас А+++ и консумация на енергия на стандартна програма от едва 1.4 kWh, превръща Bosch WTR87TW0BY и в една от най-икономичните сушилни.

Bosch WTR87TW0BY е подходяща и за вграждане като размерите й са 59.9 см х 59.8 см х 53.2 см, а дължината на кабела 145 см.

Това е един прекрасен уред. Енергоспестяващ, качествено изпираш, иновативен. Препоръчваме го на всички, които желаят перфектно изсушаване на дрехите, без компромис с качеството.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply