четвъртък, май 23

Сушилня Bosch WTR85T00BY, Термопомпа, 9 kg, 15 програми, Клас A++, EasyClean filter, Бяла

Сложете край на досадното простиране, смачкани дрехи и безкрайно чакане любимият ви пуловер да изсъхне със сушилня Bosch WTR85T00BY.

С красив дизайн, с цвят бял, с размери: 84.2 см височина, 59.8 см ширина и 59.9 см дълбочина., с програми и функции от най-иновативно поколение, уредът е с капацитет 9 кг и е проектиран за големи домакинства. Ще се впише перфектно към интериора и ще побере дрехите на цялото семейство.

Bosch WTR85T00BY

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен високоефективна, тази сушилня е и изключително енергоикономична, защото е с енергиен клас А++, което ви гарантира 58% по- ниско потреболение на електроенергия в сравнение със сушилните клас B.

Специалната технология с термопомпа е следващият обезпечен критерий за висока енергейна ефективност, спрямо традиционните сушилни. Освен това технологията се грижи за запазване максимално дълго формата и цветовете на вашите дрехи като използва по-ниска температура за по-нежно сушене.

Уредът е и със значително ниско ниво на шум благодарение на специалният AntiVibration  дизайн на страничните стени, които намаляват вибрациите по време на сушенето като максималния шум достига до 64 dB.

Контролният панел е оборудван с LЕD дисплей, който позволява лесна работа при регулиране,  управление и избор на допълнителни функции.

За по-висока защита на вашите дрехи, инженерите на Bosch са възложили задачата на самопочистващата технология EasyClean с A++, която почиства кондензационния филтър автоматично до четири пъти по време на всеки процес на сушене, като дава супер енергийно представяне, сушейки дрехите ви нежно и перфектно.

Bosch WTR85T00BY

Прогарамата AutoDry е със специални сензори за влажност, които измерват температурата и влажността и определят необходимата степен на изсушаване, които  максимално ще пощадят всяка тъкан като защитят вашето пране от прекомерно високи температури, пресушаване и свиване.

Bosch WTR85T00BY е обезпечен със система Sensitive Drying, която нежно и равномерно изсушава благодарение на структурата на барабана, който защитава тъканите и гарантира изключителни резултати при изсушаване без да се образуват гънки по прането.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply