четвъртък, юни 13

Сушилня Bosch WTM85251BY, Термопомпа, 8 кг, 15 програми, Клас A++, SelfCleaning Condenser, Бяла

Сушилня Bosch WTM85251BY е изключително стилно решение за онези, които не обичат да правят компромис между качество, иновации, функционалности и дизайн.

Уредът е с 15 програми и е проектиран да предостави високо качество на изсушаване при трайно ниско потребление на енергия, като  енергийният клас A++ ви  гарантира 58% по- ниско потреболение на електроенергия в сравнение със сушилните клас B.

Bosch WTM85251BY

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Контролният панел на сушилнята е с LЕD дисплей, който позволява лесна работа при регулиране,  управление и избор на допълнителни функции.

SelfCleaning Condenser  е самопочистваща технология, която почиства кондензатора автоматично до четири пъти по време на всеки процес на сушене, защитавайки вашите дрехи и в същото време допринасяйки за високото ниво на енергийна ефективност.

Ниското ниво на шум на работа е обезпечено освен от поддържаните 65 dB, но и от специалният AntiVibration  дизайн на страничните стени, чиято подобрена изолация регулира нивата на шум и намалява вибрациите по време на сушенето, осигурявайки изключително стабилна и много тиха работа.

Уредът е с капацитет 8 кг и технология с термопомпа, която благодарение на ниската температура за сушене освен, че запазва цвета и формата на дрехи ви, но и гарантира по-нисък разход на електроенергия.

Bosch WTM85251BY е с най-екологичният , естествен охлаждащ агент – R290, предлаган на пазара, като всичко е ориентирано от любов към околната среда и запазване на дрехите.

Специални сензори на програмата AutoDry  измерват температурата и влажността, като при това защитават вашето пране от прекомерно високи температури, пресушаване и свиване.

Bosch WTM85251BY

 Меко пране без гънки е мисия възможна благодарение на благодарение на системата Sensitive Drying, която суши с умерен, топъл въздух, който идва от всички страни и деликатно се завихря благодарение на ребрата със Soft-дизайн, вместо да пада надолу върху щадящата тъканите уникална структура на барабана.

Още  супер програми, с които Bosch WTM85251BY ще ви спечели:

Вълна

Mix

Кърпи

Sport/Fitness

Блузи/Ризи

Деликатни

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply