четвъртък, май 23

Bosch WQG24100BY – Сушилня с Термопомпа за Идеално Сушене на Вашите Дрехи

Сушилнята Bosch WQG24100BY е отличен избор за всеки, който иска перфектно сухи и гладки дрехи с минимално усилие. Този модел на Bosch разполага с термопомпена система и капацитет от 9 кг, което я прави подходяща за големи семейства и интензивна употреба. Ето защо тя си заслужава вашето внимание.

Сушилня Bosch WQG24100BY, Термопомпа, 9 кг, Клас A++, AutoDry, EasyClean, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Термопомпа – За Ефективно Сушене и Икономия на Енергия: Сушилните с термопомпа се отличават с изключителна ефективност и икономия на енергия. Bosch WQG24100BY е класифицирана в клас A++, което означава, че не само суши вашия пране перфектно, но го прави и с минимална консумация на електроенергия.

AutoDry Технология – Перфектно Сушене на Всяка Тъкан: С интелигентната AutoDry технология на Bosch, сушилнята автоматично регулира процеса на сушене в зависимост от типа на тъканите и нивото на влажност. Така гарантира, че дрехите ви са сухи, но не пресушени.

EasyClean Филтър – За Лесна Поддръжка: С Bosch WQG24100BY, поддръжката е лесна. Системата EasyClean ви позволява бързо и удобно да почистите филтъра след всяко сушене, запазвайки ефективността на сушилнята.

Консумация на Вода – Минимален Разход: Този модел използва минимално количество вода по време на сушене, което не само намалява разходите ви за вода, но и го прави по-екологичен.

Програми и Опции – За Персонализирано Сушене: Bosch WQG24100BY предлага редица програми и опции, които ви позволяват да настроите сушенето според вашите нужди. Например, може да изберете програма за деликатни дрехи или за бързо сушене.

Заключение: Сушилнята Bosch WQG24100BY е идеалното решение за сушене на вашите дрехи. С термопомпена си система, AutoDry технология и изключителна ефективност, тя ще ви помогне да запазите дрехите си перфектни, като същевременно спестявате енергия и ресурси.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply