петък, юни 14

Bosch WNA144V0BY – Ефективно пране и сушене в едно устройство

Bosch WNA144V0BY е пералня със сушилня, която предлага ефективно пране и сушене на вашите дрехи в едно устройство. С капацитет за пране от 9 кг и капацитет за сушене от 5 кг, тази пералня със сушилня е идеалното решение за семейства с голямо количество пране и сушене.

Със скорост на въртене до 1400 оборота в минута, пералнята Bosch WNA144V0BY осигурява ефективно пране, което премахва замърсяванията и петна от вашите дрехи. Това ви дава гаранция, че вашите дрехи ще бъдат перфектно чисти след всяко пране.

Пералнята е оборудвана с мотор EcoSilence Drive, който осигурява по-тиха и безшумна работа. Това е особено полезно, ако пералнята се намира в близост до спалнята или ако живеете в апартамент с тънки стени. Независимо от интензивността на прането, вие можете да се насладите на тиха и спокойна среда.

Ако сте сред онези, които се притесняват за правилното сушене на дрехите, Bosch WNA144V0BY е идеалният избор за вас. Тя разполага с функция AutoDry, която автоматично регулира времето и температурата на сушене, за да гарантира, че дрехите ви се сушат равномерно и без риска от прегряване или прекалено сушене. Това ви позволява да се чувствате уверени, че вашите дрехи ще бъдат перфектно сухи и готови за носене.

Пералня със сушилня Bosch WNA144V0BY, Пране 9 кг/ Сушене 5 кг, 1400 об/мин, Мотор EcoSilence Drive, AutoDry, Class B, Бяла

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С класификация B за енергийна ефективност, пералнята със сушилня Bosch WNA144V0BY съчетава ефективност с икономия на енергия. Това означава, че можете да се насладите на перфектно пране и сушене, като същевременно намалите разходите си за електроенергия.

С ActiveWater технологията, пералнята Bosch WNA144V0BY автоматично регулира количеството вода, необходимо за всяко пране. Това не само намалява разхода на вода, но и гарантира оптимално изплакване на дрехите ви. Така можете да бъдете сигурни, че вашите дрехи ще бъдат перфектно изплакнати и без остатъчни препарати.

Пералнята със сушилня Bosch WNA144V0BY предлага и LED дисплей, който ви позволява лесно и удобно да следите процеса на пране и сушене. Можете да видите избраните настройки, времето на цикъла и други полезни информации с едно поглеждане. Това ви дава пълен контрол върху процеса и ви помага да планирате своето време по-ефективно.

Заключение:

Bosch WNA144V0BY е пералня със сушилня, която комбинира в себе си ефективно пране и сушене. С високи обороти и разнообразие от функции като EcoSilence Drive, AutoDry и ActiveWater Plus, тази пералня със сушилня ви предлага перфектно чисти и сухи дрехи в удобството на вашия дом. Класификацията й за енергийна ефективност B осигурява икономия на енергия, докато LED дисплеят и лесната навигация гарантират удобство и контрол във всеки момент. Ако търсите пералня със сушилня, която отговаря на вашите нужди за пране и сушене, Bosch WNA144V0BY е отличен избор.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply