вторник, февруари 27

Пералня със сушилня Bosch WNA13400BY – дарява с удобството, което заслужавате

Bosch WNA13400BY – една очаквано добра комбинация от пералня и сушилня в едно, даваща Ви предимството на Wash & Dry събрани в едни компактни стандартни размери.

Този комбиниран уред се монтира стандартно, на място по Ваше желание и удобство. Зареждането и разтоварването на обема дрехи е предно, така че спокойно можете да поставите уреда под шкаф, в който да държите останалите принадлежности нужни за изпирането като перилните препарати, омекотител и други.

Bosch WNA13400BY

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Капацитетът на зареждане на дрехи за пране е 8кг, а този на зареждане на мокро пране – 5кг. Този голям капацитет може да гарантира нужната производителност за всяко 4-членно семейство. Големият капацитет на пране, както и този на сушене са нужни на всяко домакинство, в което има малки деца, защото както знаем те непрестанно се цапат и нуждата от почистване на техните дрехи е двойно по-голяма. Наред с големия капацитет идва и големият диаметър на люка от 32см, което представлява истинско удобство и улеснение както при разтоварването и товаренето на дрехите, така и при пране на обемисти предмети, като одеяла, възглавници или дебели якета.

Чрез въртящия селектор на механичния преден панел на уреда ще можете удобно да избирате желаната от Вас процедура и вид на изпиране, сред които: Памук, Спорт, Бързо пране, Деликатна, Easy Care, Изплакване, Вълна, Смесени, Еко 40-60, Центрофугиране и източване, както и да регулирате скоростта на въртене, чиито максимални обороти са 1400 rpm. В същото това време, въпреки мощността си, тази комбинирана пералня не издава почти никакъв шум. Максималното ниво на шум по време на центрофугиране е 70 db, което на практика означава, че почти няма да чувате, когато уредът работи. По този начин ще можете да го използвате на обяд докато децата спят или късно вечер, за да се възползвате от т.нар. ,,нощна тарифа’’.

Повечето купувачи се интересуват основно от ключовите технологии и функции, които тяхната нова пералня притежава, затова нека сега Ви запознаем с тях.

Функции: Индикатор за предозиране, Reload, Speed Perfect, Звуков сигнал в края на програмата и  Клапан за течен препарат. Всяка от тези възможности е подбрана спрямо удобството, което всяка съвременна домакиня търси. Индикаторите ще Ви сигнализират, когато сте предозирали с перилния препарат и когато цикълът на пране е приключил. Ще имате възможност да добавяте (или премахвате) дрехи в случай, че сте забравили или сте изпуснали някоя по пътя към пералнята.

Защитни функции: Система за откриване на пяна, Електронна система за баланс, Заключване за деца.

Технологии: EcoSilence Drive – това е най-новият източник на енергия за най-новата гама перални машини на Bosch. Новият безчетков двигател намалява триенето и е по-бърз, по-спокоен, издръжлив, мощен и по-енергийно ефективен от всичко разработено по-рано;

VarioDrum Active – Нежна към дрехите Ви, твърда към петната. Тъй като барабанът се върти в една посока, плоската страна на лопатката нежно почиства фините текстилни изделия, а когато се върти в обратна посока, стръмната страна на греблото осигурява дълбоко почистване. Сега сложете да изперете новите си и скъпи дрехи без никакви притеснения;

Water Plus – добавя вода към цикъла, за да подобри ефективността на пране на големи, обемисти предмети. Това е опция за подобряване на цикъла. Water Plus има две предварително зададени увеличения на нивото на водата в зависимост от цикъла.

Bosch WNA13400BY

Продължителността на бързите програми е съответно 15мин и 60мин. Удобно и бързо е, особено когато нямате достатъчно свободно време и чистите дрехи са Ви нужни спешно. Продължителността на енергоспестяващата Еко програма е 7ч и 30мин.

Размери: дълбочина – 59см, широчина – 59.8см, височина – 84.8см. Тегло – 71кг. Дължина на кабела – 2.1м.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply