четвъртък, юни 13

Пералнята Bosch WGG244A0BY – Идеалният партньор за перфектно пране

Пералнята Bosch WGG244A0BY е висококачествено устройство, което предлага иновативни функции и надеждно изпълнение. С този модел ще се насладите на безупречни резултати на пране и удобство при използване. Независимо дали имате голямо семейство или живеете самостоятелно, тази пералня е идеалният партньор, който ще ви помогне да се справите с всички пранета.

Капацитет и скорост на въртене: С капацитет от 9 кг, пералнята Bosch WGG244A0BY предлага достатъчно пространство за големи количества пране. Независимо дали са дрехи, кърпи или чаршафи, този модел ще се справи с лекота. Скоростта на въртене от 1400 оборота в минута гарантира отлично отцеждане на дрехите и по-кратко време за сушене.

Иновативни функции: Моторът EcoSilence Drive на пералнята Bosch WGG244A0BY осигурява тиха и ефективна работа. Ще можете да се наслаждавате на спокойствие в дома си, докато пералнята извършва прането без излишни шумове и вибрации.

Пералня Bosch WGG244A0BY, 9 кг, 1400 об/мин, Мотор EcoSilence Drive, I-DOS, ActiveWater Plus, Клас A, 60 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Функцията I-DOS е още едно предимство на този модел. Тя автоматично дозира точното количество препарат за пране, според количеството и типа на товара. Това осигурява икономия на препарати и гарантира перфектни резултати на пране във всяка програма.

ActiveWater Plus е функция, която осигурява оптимално потребление на вода. Със своите сензори, тя измерва количеството пране и настройва потреблението на вода според него. Така ще имате ефективно пране, намалени разходи и грижа за околната среда.

Класификация и енергийна ефективност: Пералнята Bosch WGG244A0BY притежава класификация A за енергийна ефективност, което я прави икономична и съответстваща на най-високите стандарти за енергоспестяване. С този модел ще намалите разходите за електроенергия и води, без да компрометирате качеството на прането.

Дизайн и удобство: Пералнята Bosch WGG244A0BY е с модерен и елегантен дизайн, който се вписва перфектно във всяко помещение. С размери 60 см в ширина, тя е компактна и лесно се вгражда във вашия дом. Контролът се осъществява чрез удобния и интуитивен LED дисплей.

Заключение: Пералнята Bosch WGG244A0BY предлага най-доброто от технологията на Bosch. Съчетавайки висока производителност, иновации и удобство, този модел е идеалният избор за всеки, който цени качеството и ефективността. Независимо дали сте семейство с голямо количество пране или живеете самостоятелно и търсите пералня, която да отговаря на вашите нужди, Bosch WGG244A0BY ще ви предложи перфектното решение за безупречно пране на всякакъв вид дрехи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply