неделя, май 26

Bosch WGG14403BY – Ефективна и надеждна пералня за перфектни резултати

Bosch WGG14403BY е висококачествена пералня, която предлага ефективно и надеждно пране за вашите дрехи. Снабдена със съвременни технологии и иновативни функции, тази пералня ще ви помогне да постигнете перфектни резултати при прането.

С капацитет на пране от 9 кг, Bosch WGG14403BY е идеална за големи семейства или за хора, които имат нужда от пране на по-голямо количество дрехи. Можете да измийте големи бельо пакети или пък да пране бельо отделно, за да постигнете по-добра ефективност и опазване на текстилите.

Пералня Bosch WGG14403BY, 9 кг, Клас A, 1400 об/мин, EcoSilence Drive Motor, SpeedPerfect, ActiveWater Plus, VarioDrum, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Пералнята разполага с разнообразни програми за пране, които включват различни температури и обороти на центрофугата. Можете да изберете подходящата програма в зависимост от типа тъкан на вашите дрехи, осигурявайки им нежно и внимателно пране. Допълнителните функции като предпране, изплакване и отложен старт ви предоставят допълнителен контрол и удобство при прането.

Bosch WGG14403BY е проектирана да бъде енергоефективна и да намалява разходите за електроенергия и вода. Със своята високата енергийна класа и интелигентни функции за оптимално използване на ресурсите, пералнята помага за опазване на околната среда и намаляване на разходите във вашия дом.

Технологията на Bosch осигурява тиха и стабилна работа на пералнята, като намалява вибрациите и шума при центрофугирането. Това е особено полезно, ако пералнята се намира в близост до жилищните ви помещения или спалнята.

Пералня Bosch WGG14403BY, 9 кг, Клас A, 1400 об/мин, EcoSilence Drive Motor, SpeedPerfect, ActiveWater Plus, VarioDrum, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Също така, Bosch WGG14403BY разполага с модерен и стилен дизайн, който ще се вписва перфектно във вашия дом. С изчистени линии и неръждаема стомана, пералнята излъчва елегантност и се отличава със своя привлекателен външен вид.

Bosch WGG14403BY е пералня, която комбинира функционалност, ефективност и надеждност. С високия си капацитет на пране и разнообразието от програми, тя е идеалното решение за голями семейства или за хора, които ценят качеството и перфектните резултати при прането на дрехи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply