сряда, април 24

Bosch WAV28L91BY – Интелигентна пералня с ActiveOxygen за перфектно чисти дрехи

Bosch WAV28L91BY е една от най-новите и иновативни перални от серията на Bosch. Със своя капацитет от 9 кг и скорост на въртене до 1400 оборота в минута, тази пералня е проектирана да отговори на нуждите на домакинството ви и да осигури перфектно чисти дрехи с минимално усилие.

Една от най-впечатляващите функции на Bosch WAV28L91BY е ActiveOxygen. Тази технология използва природната мощ на кислорода, за да осигури по-дълготрайно и хигиенично пране. ActiveOxygen прониква във влакната на дрехите и премахва ефективно бактерии и неприятни миризми, без да налага нуждата от допълнително използване на химикали или високи температури. Това е особено полезно за хора с чувствителна кожа или алергии.

Едно от предимствата на Bosch WAV28L91BY е и нейният мотор EcoSilence Drive. Този мотор е изключително тих и осигурява плавно и стабилно въртене на барабана. Независимо дали използвате пералнята през деня или през нощта, можете да се наслаждавате на тихата работа и да се концентрирате върху другите задачи, без да се притеснявате от нежелани шумове.

Пералня Bosch WAV28L91BY, 9 кг, 1400 RPM, Клас B, ActiveOxygen, EcoSilence Drive, SpeedPerfect, 4D Wash, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С функцията SpeedPerfect можете да съкратите времето за пране до половината. Това е изключително полезно, когато имате спешна нужда от чисти дрехи или просто искате да спестите време. Благодарение на SpeedPerfect, вие можете да се насладите на бързи и ефективни резултати, без да се компрометирате качеството на прането.

4D Wash е още една иновативна функция, която предлага Bosch WAV28L91BY. Тази технология използва специално проектирани водни струи, които проникват в дрехите от всички посоки, осигурявайки равномерно разпределение на водата и препарата за пране. Това допринася за по-ефективно пране и отстраняване на петна, дори от най-трудно достъпните места.

Класификацията на пералнята е клас B за енергийна ефективност. Въпреки това, със своите интелигентни функции и оптимално управление на ресурсите, тя все пак осигурява икономия на енергия и вода. Така можете да намалите разходите си за енергия и да допринесете за опазването на околната среда.

Bosch WAV28L91BY разполага с просторен LED дисплей, който осигурява ясна и интуитивна навигация през различните опции и програми на пералнята. Това прави избора и настройката на желаната програма лесни и удобни.

В заключение, пералнята Bosch WAV28L91BY предлага широк набор от интелигентни функции, които улесняват вашето ежедневно пране. ActiveOxygen, EcoSilence Drive, SpeedPerfect и 4D Wash са само някои от функциите, които правят тази пералня идеална за съвременния дом. Независимо дали става въпрос за деликатни дрехи, трудни петна или бързи пранета, Bosch WAV28L91BY се грижи за безупречните резултати и удобството на всички ваши пранета.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply