четвъртък, май 23

Bosch WAV28K01BY – Превъзходна пералня с интелигентни функции за перфектно пране

Bosch WAV28K01BY е пералня, която се отличава с високо качество на изработка, иновативни функции и перфектни резултати от прането. С тази пералня ще можете да се насладите на безупречно чисти и свежи дрехи, без да компрометирате енергийната ефективност.

С капацитет от 9 кг, Bosch WAV28K01BY предоставя достатъчно пространство за пране на по-големи зареждания. Независимо дали става въпрос за плътни работни ризи или деликатни дрехи, тази пералня ще се справи с всяко предизвикателство. С въртящата скорост от 1400 оборота в минута, тя осигурява отлично отцеждане и кратко време за изсушаване на дрехите.

Една от най-вълнуващите функции на WAV28K01BY е иновативната система I-DOS. Тази автоматична система за дозиране на препарати измерва точното количество препарат, необходимо за всяко пране. Това не само гарантира оптимални резултати от прането, но и спестява на разходите за препарати, като се избягва прекомерното използване или недостатъчното дозиране.

Пералня Bosch WAV28K01BY, 9 кг, Клас A, 1400 об/мин, EcoSilence Drive Motor, I-DOS, 4D Wash System, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Освен I-DOS, Bosch WAV28K01BY разполага и със системата 4D Wash, която осигурява перфектно разпределение на водата и препаратите в барабана. Това подобрява ефективността на прането и осигурява равномерно почистване на всички дрехи във всяко зареждане.

Моторът EcoSilence Drive на тази пералня е изключително тих и ефективен. Той предоставя дълъг живот на уреда и осигурява плавна и безшумна работа дори по време на високи скорости на въртене. Това е особено полезно, ако пералнята се намира в близост до жилищното ви пространство.

Класификацията на енергийна ефективност A гарантира намалени разходи за електроенергия и вода. Bosch WAV28K01BY е снабдена също и с редица допълнителни функции, които предлагат удобство и грижа за вашите дрехи. Например, функцията за бързо пране SpeedPerfect ви позволява да намалите времето на пране без да компрометирате качеството на резултатите.

Системата ActiveWater Plus осигурява оптимално управление на водата в пералнята, като прецизно измерва и контролира необходимото количество вода за всяко зареждане. Това не само спестява вода, но и помага за запазване на околната среда.

Bosch WAV28K01BY е също така снабдена със сигурностни функции като детска заключка и защита от преливане на вода. Това ви дава спокойствие, че вашите деца са защитени и че няма да има нежелани инциденти.

Заключение:

Bosch WAV28K01BY е пералня, която се отличава с високо качество на изработка, иновативни функции и изключителни резултати от прането. Тя предлага ефективно използване на ресурсите, перфектно почистване на дрехите и удобство при ежедневната грижа за прането. С тази пералня, Bosch отново доказва своята репутация на водещ производител на битова техника.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply