неделя, май 26

Bosch WAU28RH0BY – Идеална пералня за ефективно и нежно пране

Bosch WAU28RH0BY е пералня, която съчетава ефективност, надеждност и интелигентни функции, за да ви осигури перфектно пране на всеки цикъл. С капацитет от 9 кг и скорост на въртене от 1400 оборота в минута, тази пералня е идеална за средни и по-големи домакинства, които търсят висококачествено изпиране на дрехи.

Основната особеност на Bosch WAU28RH0BY е моторът EcoSilence Drive, който гарантира не само висока производителност, но и тиха работа на пералнята. Без значение дали използвате пералнята през деня или през нощта, можете да се насладите на безшумното пране, без да нарушавате тишината в дома си.

С функцията SpeedPerfect можете да съкратите времето на пране, запазвайки високо качество на резултатите. Това е изключително полезно, когато имате ограничено време и искате бързо и ефективно пране на дрехите си. Същевременно, пералнята предлага и разнообразие от програми, включително специализирани за различни типове тъкани и замърсявания.

Пералня Bosch WAU28RH0BY, 9 кг, 1400 об/мин, Мотор EcoSilence Drive, SpeedPerfect, ActiveWater Plus, VarioDrum, Клас A, 60 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

ActiveWater Plus е интелигентна технология, която автоматично регулира количеството вода в зависимост от типа и количество на прането. Това не само спестява вода, но и гарантира оптимално почистване на дрехите. В комбинация с вместимостта от 9 кг можете да перете по-големи количества пране за по-кратко време и с по-малко усилия.

VarioDrum е още една полезна функция на Bosch WAU28RH0BY. Тази специална дизайнерска система на барабана ви позволява да перете дрехите си с внимание и нежност. Благодарение на структурата на барабана и направените отвори, дрехите се преместват по-нежно и ефективно, като се грижате за тях и предотвратявате повреди и износване.

Класификацията на енергийна ефективност е A, което означава, че пералнята е икономична и спестява енергия. Това не само води до по-ниски разходи за електричество, но и намалява вашия въглероден отпечатък, като спомага за опазване на околната среда.

Накрая, трябва да отбележим, че пералнята Bosch WAU28RH0BY е стилна и компактна с размери от 60 см, което я прави подходяща за всяка кухня или пералня. Това е пералня, която не само предлага високи производствени характеристики, но и добавя естетическо излъчване във вашето пространство.

В заключение, Bosch WAU28RH0BY е пералня, която отговаря на високите стандарти на марката Bosch. С висока производителност, интелигентни функции и стилна визия, тази пералня е идеалният избор за всеки, който търси перфектно пране на дрехи и удобство при ежедневната работа.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply