вторник, февруари 27

Bosch WAU28R60BY – практична и икономична пералнята, подходяща за всяко семейство

Наглед „стандартна” пералнята Bosch WAU28R60BY е нова версия на популярната марка. Тя е практична и икономична, и е подходяща за семейство от 4-5 члена. Предимствата й могат да бъдат изброени и по-детайлно, но онова, което трябва да  подчертаем е относително безшумното й присъствие в дома, енергокласът й – А+++,  оборудването й с Eco Silence Drive, Active Water технологии и функциите й – Speed ​​Perfect, Recharge, Drum Clean, Pause. Ето и пълните й параметри: Шумът при центрофугиране е 72db, а при пране – 48db. Годишният разход на енергия на пералнята е 152kW/h, а годишният разход на вода е от 11220 литра. Тя е с предно зареждане и капацитет 9кг. Люкът й е с диаметър 32см и отвор отпред от лявата страна. Този размер  прави люкът удобен при поставяне на дрехите и при изваждане на прането. Той е прозрачен, така че може да наблюдавате процеса на пране, което ще Ви направи по-спокойни в процеса на работа на пералнята.

Bosch WAU28R60BY

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Пералнята Bosch WAU28R60BY може да бъде поставяна навсякъде, където има електроснабдяване, водна инсталация и канализация. Необходимото място за нея е дълбочина 59см, ширина 59,8см, височина 84,8см. Пералнята тежи 70,75кг. Дължината на кабела й е 160см. На цвят тя е бяла.

Функциите на Bosch WAU28R60BY, вкл. защитните, са индикатор за предозирване, звуков сигнал, пауза, drum clean, reload, speed perfect, flood protection, защита от деца, система за откриване на пяна и електронна система за баланс. Пералнята WAU28R60BY центрофугира с 1400 оборота в мин., което дава възможност дрехите да бъдат относително сухи след операцията.

Bosch WAU28R60BY

Програмите, на които разчитате при пералнята Bosch WAU28R60BY са: памук, вълна, деликатни (вълна, коприна, завеси и други), изплакване, синтетична и Super Quick 30 (програма, освежаваща леко замърсени дрехи за 30 мин.) Продължителността на ЕСО програмата е 3 часа и 37 мин.

Пералнята  Bosch WAU28R60BY е с гаранция и със сервиз. Стандартният срок на гаранцията е 2 години, но той може да бъде удължен срещу заплащане с една или две години.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply