сряда, април 24

Bosch WAN28264BY – Прецизно пране и икономия на енергия

Bosch WAN28264BY е пералня, която се отличава с високо качество на пране, иновативни функции и енергийна ефективност. С капацитет от 8 кг и скорост на въртене до 1400 оборота в минута, тази пералня е идеалното решение за семейства със средно количество пране.

Една от ключовите характеристики на Bosch WAN28264BY е моторът EcoSilence Drive, който осигурява тиха и безшумна работа. Независимо от интензивността на прането, вие можете да се насладите на спокойна среда, без да се притеснявате за шума от пералнята.

С функцията SpeedPerfect можете да съкратите времето на цикъла на пране до 65%, без да жертвате качеството на прането. Това е особено полезно, когато имате спешна нужда от пране или когато времето ви е ограничено. С Bosch WAN28264BY можете да бъдете уверени, че вашите дрехи ще бъдат перфектно чисти, дори и при по-кратки цикли на пране.

Пералня Bosch WAN28264BY, 8 кг, 1400 об/мин, EcoSilence Drive Motor, Клас C, SpeedPerfect, ActiveWater Plus, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

ActiveWater Plus е още една иновативна функция на тази пералня. Тя автоматично регулира количеството вода, което се използва за прането, в зависимост от количеството и типа на зарежданите дрехи. Това не само води до икономия на вода, но и гарантира ефективно пране, като минимизира разхода на енергия и ресурси.

С класификация за енергийна ефективност C, Bosch WAN28264BY е сравнително икономична в ежедневната употреба. Тя предлага перфектно пране, като в същото време помага да намалите енергийните си разходи. Така можете да се насладите на безупречно чисти дрехи, като същевременно допринасяте за опазването на околната среда.

Заключение:

Bosch WAN28264BY е пералня, която комбинира прецизно пране, иновативни функции и икономия на енергия. С тихия си EcoSilence Drive мотор, функцията SpeedPerfect за по-бързо пране, и ActiveWater Plus за оптимално използване на ресурсите, тази пералня отговаря на високите стандарти на Bosch за качество и ефективност. Въпреки класификацията си за енергийна ефективност C, тя все пак предлага отлични резултати и икономична употреба. Ако търсите пералня, която ще ви осигури перфектно чисти дрехи и ви помогне да пестите енергия, Bosch WAN28264BY е отличен избор.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply