петък, юни 14

Bosch WAN28167BY – Компактна пералня с висока ефективност

Bosch WAN28167BY е компактна пералня, която предлага висока ефективност и надеждност в компактен размер. С капацитет от 7 кг и скорост на въртене до 1400 оборота в минута, тази пералня е идеалното решение за по-малки домове и пространства.

Основното предимство на Bosch WAN28167BY е моторът EcoSilence Drive, който осигурява тиха и безшумна работа. Това е особено полезно, когато пералнята е разположена в близост до жилищното пространство или спалнята. С тази пералня можете да се насладите на спокойствие и комфорт, докато прането ви се извършва.

ActiveWater Plus е още една полезна функция на Bosch WAN28167BY. Тя автоматично регулира количеството вода, което се използва за прането, в зависимост от количеството и типа на зарежданите дрехи. Това осигурява оптимално използване на водата и енергията, като същевременно гарантира ефективно пране. Така можете да спестите ресурси и да намалите разходите си.

Пералня Bosch WAN28167BY, 7 кг, 1400 об/мин, Мотор EcoSilence Drive, ActiveWater Plus, SpeedPerfect, Клас B, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Функцията SpeedPerfect е предназначена да ви осигури по-бързи цикли на пране без компромиси върху качеството. С нея можете да намалите времето за пране до 65%, като все пак получите чисти и свежи дрехи. Това е изключително полезно, когато сте в спешна нужда от пране или просто имате ограничено време.

С класификация за енергийна ефективност B, Bosch WAN28167BY е икономична в ежедневната употреба. Въпреки че не попада в най-високия клас, тази пералня все още предлага ефективно пране и спестява енергия. Така можете да се насладите на чисти дрехи, като същевременно намалите своята енергийна консумация.

Заключение:

Bosch WAN28167BY е компактна пералня, която комбинира висока ефективност, надеждност и интелигентни функции. Със своя мотор EcoSilence Drive, ActiveWater Plus и SpeedPerfect, тя ви осигурява чисти и свежи дрехи с минимално усилие. Въпреки класификацията си B за енергийна ефективност, тази пералня все още предлага икономична и ефективна работа. Ако търсите компактна пералня, която да отговаря на вашите нужди за пране, Bosch WAN28167BY е страхотен избор.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply