четвъртък, юли 25

Бързо и ефективно пране с пералнята Bosch WAN28165BY

Пералнята Bosch WAN28165BY предлага компактно и елегантно решение за пране в домакинството. Със своите иновативни функции и високо качество на изпълнение, този модел е идеален избор за малки до средно големи семейства. Специално разработената технология и набор от функции гарантират ефективно пране и поддържане на дрехите в отлично състояние.

Капацитет и скорост на въртене: С капацитет от 7 кг пералнята Bosch WAN28165BY е идеална за семейства с по-малко количество пране или за ежедневни пранета. Независимо дали става въпрос за облекла, кърпи или чаршафи, тази пералня предлага достатъчно пространство за вашите нужди. Скоростта на въртене от 1400 оборота в минута осигурява отлично отцеждане на дрехите и по-кратко време за сушене.

Иновативни функции: Пералнята Bosch WAN28165BY е оборудвана с мотор EcoSilence Drive, който осигурява тиха и ефективна работа. Без шум и вибрации, можете да се наслаждавате на спокойствие в дома си докато пералнята извършва прането.

Пералня Bosch WAN28165BY, 7 кг, 1400 об/мин, Мотор EcoSilence Drive, ActiveWater Plus, Клас B, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

ActiveWater Plus е още една иновативна функция, предоставена от тази пералня. Тя използва сензори за измерване на количеството вода и настройва потреблението й според размера на товара. Това не само намалява разходите за енергия и вода, но и гарантира оптимално пране без излишни разходи.

Класификация и енергийна ефективност: Пералнята Bosch WAN28165BY има класификация B за енергийна ефективност, която я прави икономичен избор. Въпреки това, тя все още осигурява отлични резултати на пране и задоволително качество на изпълнение.

Дизайн и удобство: Стилният бял дизайн на пералнята Bosch WAN28165BY я прави подходяща за всеки интериор. LED дисплеят предлага лесна навигация и контрол на различните програми и настройки. Допълнително, тази пералня разполага с разнообразие от програми за пране, които се адаптират към вашите специфични нужди и предпочитания.

Заключение: Ако търсите пералня, която да съчетава ефективност, иновации и икономичност, пералнята Bosch WAN28165BY е отличен избор. С висококачествената технология на мотора EcoSilence Drive, интелигентната функция ActiveWater Plus и компактния си дизайн, тя предлага всичко необходимо за успешно и удобно пране. Независимо дали сте семейство или самостоятелен живеещ, тази пералня ще отговори на вашите изисквания и ви предложи перфектни резултати на пране.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply