сряда, април 24

Производителност и Екологична Отговорност – Пералня Bosch WAN28164BY, Вашият Съюзник в Пранието

Bosch WAN28164BY представлява перфектната комбинация от висококачествена производителност и екологична отговорност. С 8-кг капацитет, 1400 оборота в минута и клас A за енергийна ефективност, този модел отразява високите стандарти на Bosch в областта на домакинските уреди.

КУПИ

Пералня Bosch WAN28164BY, 8 кг, 1400 об/мин, Клас A, EcoSilence Drive, 60 см, Бял

Дизайн и Размери:

WAN28164BY впечатлява с бялата си естетика и изчистен дизайн. С компактните си 60 см, този модел е идеален за по-ограничени пространства, предоставяйки възможност за инсталиране дори в по-малки перални зали.

EcoSilence Drive – Тиха и Енергийно Ефективна Работа:

Този модел разполага с иновативния EcoSilence Drive мотор, който не само осигурява изключително тиха работа, но и постига високи нива на енергийна ефективност. Прецизният контрол на въртенето гарантира дълготрайна и ефективна работа.

Висока Енергийна Ефективност и Интелигентни Сензори:

С клас A за енергийна ефективност, WAN28164BY не само подчертава ангажимента на Bosch към екологичността, но и помага за намаляване на разходите за енергия. Интелигентните сензори за автоматично откриване на теглото на прането оптимизират използването на вода и енергия, осигурявайки перфектни резултати.

Програми за Всички Видове Тъкани:

WAN28164BY предоставя разнообразие от програми, които отговарят на изискванията за различни видове тъкани. Бързите програми и опцията за отложен старт правят употребата му лесна и гъвкава според вашите нужди.

Интегриран Възможност за Дистанционно Управление:

Съвременните технологии не са забравени с добавянето на възможност за дистанционно управление. Моделът може да се свърже с интелигентни устройства, позволявайки ви да контролирате и следите прането дори когато сте далеч от уреда.

Безопасност и Лесна Употреба:

С вградени системи за сигурност и лесно разбираеми контроли, WAN28164BY е безопасен и лесен за употреба. Системата за защита срещу протичане на вода и защита срещу детско заключване гарантират сигурността на уреда и околната среда.

Дългосрочна Гаранция и Продължителна Издръжливост:

С дългосрочната гаранция, Bosch изразява увереността си във високото качество на уредите си. Със своите надеждни технологии и издръжливи материали, този модел е предназначен да съчетае стил и функционалност за дълъг период от време.

Заключение:

Bosch WAN28164BY представлява идеалният баланс между качество, ефективност и екологична отговорност. Този модел не само предлага висока производителност, но и допринася за запазването на ресурсите на планетата. Съчетавайки елегантен дизайн, технологични иновации и устойчивост, този уред отразява ангажимента на Bosch към вашия дом и околната среда. Влезте в света на перфектното пране с Bosch WAN28164BY – вашият съюзник в поддържането на чистотата и комфорта у дома.

КУПИ

Leave A Reply