четвъртък, май 23

Bosch WAN28163BY – Надеждност и ефективност за безупречно пране

Bosch WAN28163BY е пералня, която ви предлага надеждност, ефективност и безупречно пране на всеки цикъл. С капацитет от 8 кг и скорост на въртене от 1400 оборота в минута, тази пералня е идеална за средни домакинства, които търсят качествено изпиране на дрехи.

Една от най-важните характеристики на Bosch WAN28163BY е нейният EcoSilence Drive мотор. Този иновативен мотор комбинира висока производителност с изключителна тиха работа. Ще можете да се наслаждавате на тихото пране дори по време на нощните часове или в близост до работното място ви, без да пречите на съня или на работата.

Пералнята е класифицирана с енергиен клас C, което означава, че е по-скъпа за експлоатация в сравнение с някои по-екологични модели. Въпреки това, Bosch WAN28163BY все пак предлага разумна енергийна ефективност и оптимална работа за вашия дом. Ако желаете да намалите разходите за енергия, можете да използвате по-ниски температури на пране и да изберете икономични програми.

Пералня Bosch WAN28163BY, 8 кг, 1400 об/мин, EcoSilence Drive, Клас C, 60 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Размерът на пералнята, 60 см, я прави подходяща за повечето стандартни бани и перални помещения. Това ви дава гъвкавостта да я инсталирате на удобно място във вашето жилище. Освен това, пералнята има и стилен дизайн в бял цвят, който се вписва перфектно във всяко интериорно решение.

Bosch WAN28163BY разполага с няколко функции и технологии, които гарантират ефективно пране на вашите дрехи. Системата за автоматично регулиране на количеството вода ActiveWater Plus осигурява оптимална употреба на вода, като адаптира количеството според количество и тип на прането. Това не само намалява разходите за вода, но и подобрява ефективността на прането.

С Bosch WAN28163BY можете да избирате между различни програми, включително специализирани за пране на деликатни или спортни дрехи. Така можете да се уверите, че вашите дрехи се грижат с внимание и получават оптимално почистване.

И накрая, пералнята е оборудвана със сензор за детекция на пяна, който предотвратява излишни пенения и осигурява безопасно пране. Това е особено полезно при по-големи количества пране или при използване на препарати, които създават повече пяна.

За да сумираме, Bosch WAN28163BY е надеждна и ефективна пералня, която предлага отлични възможности за пране на дрехи. Съчетавайки високо качество, иновативни технологии и удобство за употреба, тази пералня ще бъде надежден помощник във вашето ежедневие.

Leave A Reply