неделя, май 26

Пералня за тиха работа и качествено изпиране – Bosch WAN28160BY

Bosch WAN28160BY е пералня, която е събрала в себе си най-доброто, което производителят може да предложи на наистина добра цена.

Bosch WAN28160BY e пералня с размери подходящи, както за използването й в отдено помещение, така и за вграждане в кунята. Размерите са съответно 55 см дълбочина, 59.8 см ширина, 84.8 см височина. Пералнята разполага с дължина на кабела 1.6 м – напълно достатъчно да достигне до най-близкия контакт.

Bosch WAN28160BY

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Това обаче, което прави пералнята подходяща за използване във всяко помещение е нейния изключително енергийно ефективен и безшумен мотор – EcoSilence Drive. Най-досадното при всяка пералня е шумът, който тя издава при центруфугиране. Особено, когато тя се намира в кухнята Ви. Моторът, който използва тази пералня е толкова тих, че повечето потребители забравят кога пералнята работи.

Моторът е оборудван с безчетков, енергийно ефективен двигател, който оптимално намалява шума от триенето. По този начин той увеличава и жизнения си цикъл, дори при пране на по-големи количества.  Скоростта на въртене, която може да достигне е 1400 rpm и ниво на шум при центрофука – само 74 dB.

Дизайнът на пералнята е проектиран така, че да гарантира повече стабилност, намалявайки вибрациите.

Освен всичко друго Bosch WAN28160BY разполага със специална функция SpeedPerfect, разботена за хора, които ценят времето си. Чрез нея пералнята намаля времето за изпиране до 65%, без това да пречи на оптималните резултати. Функцията може да бъде използвана в комбинация с повечето от програмите. Така например смесено пране до 4 кг., може да бъде изпрано само за 45 минути.

Една от най-полезните опции, които предоставя този уред е възможността за презареждане на прането. Така ако сте пропуснали някоя дреха, може да стопирате прогармата, да добавите замърсената дреха и да продължите с изпирането.

Bosch WAN28160BY

AllergyPlus е друга полезна функционалност и е идеална за дрехи, които имат пряк досег до кожата. Алергените, които се съдържат в праха за пране, биват сведени до минимум, като по този начин се предотвратяват нежелани алергични реакции, а прането не дразни кожата.

Препоръчваме тази пералня. Тя е изключително иновативна и енергоспестяваща. С годишна консумация от едва 175 kWh, пералнята ще се превърне в един от най-верните ви помощници!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply