четвъртък, ноември 30

Bosch WAN24166BY – Ефективно пране със стил и надеждност

Bosch WAN24166BY е модерна пералня, която съчетава в себе си ефективност, стил и надеждност. Със своя капацитет от 8 кг и скорост на въртене от 1200 оборота в минута, тази пералня е перфектният избор за средни до големи семейства, които търсят качествено пране при минимално усилие.

Моторът EcoSilence Drive е една от ключовите характеристики на тази пералня. Той е изключително тих и надежден, осигурявайки ви спокойствие и комфорт по време на прането. Независимо дали използвате пералнята през деня или през нощта, можете да се насладите на тихата и безпроблемна работа.

ActiveWater Plus е интелигентна технология, която използва сензори за определяне на количеството пране и типа материал, за да осигури оптимална употреба на вода. Това не само намалява разходите ви за вода, но и помага за опазването на околната среда чрез намаляване на водното потребление.

Пералня Bosch WAN24166BY, 8 кг, 1200 об/мин, Мотор EcoSilence Drive, ActiveWater Plus, Клас C, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С класификацията си в клас C за енергийна ефективност, пералнята Bosch WAN24166BY може да предложи икономия на енергия в сравнение с по-старите модели. Това означава, че можете да намалите енергийните си разходи, без да жертвате качеството на прането.

Bosch WAN24166BY е създадена с интуитивни функции, които правят използването на пералнята лесно и удобно. LED дисплеят предлага ясна и разбираема информация за избраната програма, времето на пране и други режими на работа. Освен това, разполагате с разнообразие от програми, които отговарят на вашите специфични нужди – от деликатни материи до тежки петна.

В заключение, пералнята Bosch WAN24166BY предлага високо качество на пране, съчетано със съвременен дизайн и удобство. Нейните ключови характеристики като мотор EcoSilence Drive, ActiveWater Plus и LED дисплей я правят идеален избор за модерното семейство. Независимо от типа на дрехите или степента на замърсяване, тази пералня ще ви осигури безупречни резултати във всяко пране.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply