четвъртък, юни 13

Пералня Bosch WAN24063BY – с Eco Silence Drive двигател – мощен, издръжлив и с много ниска консумация на енергия

Eco Silence Drive двигателят на пералня Bosch WAN24063BY се е отличавал и винаги ще се отличава от останалите стандартни мотори, по това, че е изключително мощен и бърз, но същевременно с това тих и икономичен. Какви предимства носи това за Вас? Мощността и бързината на мотора са сигурен знак за по-добро изплакване и почистване на дрехите, а скоростта от 1200rpm на въртене на центрофугата – означава много по-сухи дрехи, след края на процедурата. Тихият режим, с който работи моторът на Bosch WAN24063BY Ви дарява със спокойствие и не се натрапва над почивката Ви, дори когато се налага да включите уреда да работи късно през нощта. А, икономията при всеки цикъл е невероятна! Тази пералня е истинска инвестиция в бъдещето на Вашите спестявания. Пералня Bosch WAN24063BY е с енергиен клас A +++ от гамата от A+++ до D, с годишен разход на енергия от 175 kW/h и годишен разход на вода от 9900 литра. Една стандартна програма на пералнята изразходва едва 0.22 kW/h, което е наистина малко и изцяло във Ваш плюс.

Bosch WAN24063BY

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Останалите функции, които ще обслужват Вас и дрехите Ви са:

  • Защита от деца – след стартирането, на която и да е програма на пералнята, тя заключва своя тъч скрийн (контролен панел), за да го предпази от любопитните пръстчета, които могат да прекъснат нейния активен режим на работа;
  • Специална система за откриване на пяна;
  • Електронна система за засичане на баланс/дисбаланс на уреда;
  • Flood protection – система против наводняване.

Тези функции са комбинирани с едни от най-съвременните и модерни технологии:

  • Eco Silence Drive – усъвършенстван двигател, работещ с ниски шумови нива;
  • ActiveWater Plus – революционна изплакваща система, която контролира използваното количество вода, така че да няма нито една излишна капка в барабана;
  • AntiVibration Design – специално разработен външен дизайна, с антивибрационни извивки, смекчаваща силните шумове и изместване по време на работа на уреда. Същевременно с това допринася за невероятния и атрактивен дизайн на пералнята.

Bosch WAN24063BY

Познато ли Ви е това чувство, след като сте включили пералнята да работи, точно в този момент да се сетите, че нещо сте забравили или да съзрете на земята пред Вас изпаднал чорап, докато другата част от чифта вече се върти в барабана на пералнята. Познато, нали? Чувството наистина е много неприятно и пералня Bosch WAN24063BY знае това много добре. Но стига вече – функцията Reload Ви позволява да презаредите пералнята, независимо, че вече сте стартирали нейния цикъл. Нужно е просто да натиснете допълнително създадения за целта бутон Рause, да отворите капака и да допълните всичко, което сте забравили или изтървали по пътя и отново да натиснете Start, за да продължи програмата от същото място, до което е стигнала. Просто великолепно!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply