сряда, октомври 4

Пералня Bosch WAJ20061BY – със специален антивибрационен дизайн, предотвратяващ шума и вибрациите

Автоматичните перални машини отдавна са наложили своето присъствие в нашето ежедневие. Много от домакините са повече от доволни, че могат да се възползват от този удобен и полезен домашен уред, спестяващ време, усилия и пари. Повече от век вече този домакински помощник ни дава комфорта да изберем някоя от многото и разнообразни функции, които да ползваме според материята на дрехите.

Bosch WAJ20061BY

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Един примерен и търсен модел на пералня е Bosch WAJ20061BY с екологична функция и два вида бързо пране, което не всяка пералня притежава.
Гордеем се също така и със спецификациите на този уред, защото осигурява не само максимален брой функции за всяко високо изискване, но и дава възможността от оптимално съчетание на цена и качество в едно.

Видът и габаритите са стандартни, което позволява бърз и лесен монтаж, а страничните стени осигуряват добра стабилност и намаляват вибрациите. Тяхната антивибрационна форма е специално проектирана, за да ,,обира” високите вибрации и високите шумове произвеждащи се по време на работа на уреда. Има ниско ниво на шум, тъй като по време на най-шумната си работа, тази на центрофугиране, шумът не надвишава 72dB. Така не е необходимо да се съобразявате с часовото време за пускане на пералнята.

Капацитетът на зареждане е 7кг и отговаря на нуждите на тричленно или четиричленно семейство. Дрехите се зареждат от люка в предната част на уреда, с ляво отваряне. Bosch WAJ20061BY дава възможност с функцията Повторно зареждане – в случай, че сте забравили да добавите някоя дреха или се наложи да извадите такива. Просто натискате бутона Reload и извършвате необходимото действие.

Bosch WAJ20061BY притежава 10 опции на различни програми на изпиране – ще можете да регулирате прането според вида дрехи, който сте поставили в барабана.

Bosch WAJ20061BY

Максималната скорост на въртене е 1000 оборота в минута. Памучните и смесените тъкани могат да се перат с програма от 1000 оборота, а най-чувствителните като вълна и коприна с програма от 600 оборота.

Цифровият дисплей показва цялата необходима информация, като например часа или избраната програма за пране. Всички настройки и информация за работата на пералнята са лесни за избиране, както и за разпознаване на екрана.

Избирайки този модел, печелите време, пари, гаранция и доказано качество.

Ефективност и производителност

Годишна енергийна консумация: 157 kWh

Консумация на енергия – стандартна програма: 0.8 kWkh

Среден разход на вода за година: 9020 l

Енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби: Class D

Ефективност при центрофугиране: Class C

Консумация на енергия / 100 изпирания: 69 kWh

Функции и защита

Функции: Reload, Пауза, Speed Perfect, Функция без центрофуга

Защитни функции: Защита от деца, Система за откриване на пяна, Сигнализиране при финализиране на програма, Електронна система за баланс, Flood protection

Технологии: EcoSilence Drive, ActiveWater, AntiVibration Design

Програми и опции

Програми за изпиране: Програма за ръчно пране, Памук, Деликатна, Ризи, Изплакване, Синтетика, Спорт/Фитнес, Вълна, Тъмни цветове, Супер бързо 30 ‘/ 15’

Времетраене бърза програма: 15 min, 30 min

Нива на скорост при центрофугиране: 1000

Продължителност на ECO програмата: 3 h, 20 min

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply