сряда, май 29

Bosch SPS4HMI61E: Интелигентна Съдомиялна за Вашата Кухня

Bosch SPS4HMI61E е стилен и интелигентен избор за вашата кухня. С този модел на Bosch ще изживеете комфорт и ефективност при миенето на съдове, а иновативните функции ще направят всекидневните ви задачи по-лесни.

Съдомиялна Bosch SPS4HMI61E, 10 комплекта, 6 програми, Home Connect, Клас Е, 45 см, Инокс против отпечатъци

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Компактен и Просторен Дизайн: Съдомиялната Bosch SPS4HMI61E е с компактни размери, което я прави идеална за кухни с ограничено пространство. Въпреки това, тя предоставя впечатляващ капацитет от 10 комплекта съдове, което я прави идеална за семейства.

Интелигентни Програми за Перфектни Резултати: Съдомиялната разполага с 6 програми, които ви предоставят възможността да изберете най-подходящата за вашите нужди. Например, “Auto” програмата използва сензори, за да определи степента на замърсяване на съдовете и автоматично настройва времето и температурата на миене за перфектни резултати.

Home Connect Система: Съдомиялната Bosch SPS4HMI61E е оборудвана с Home Connect технология, която ви позволява да я управлявате дистанционно чрез смартфон или таблет. Това означава, че можете да стартирате, спрете или контролирате процеса на миене дори когато не сте у дома.

Клас Е за Енергийна Ефективност: Този модел съдомиялна има енергиен клас Е, което я прави икономична в потребление на енергия. Тя е сред най-ефективните модели в своя клас и намалява вашия електрозахват.

Технология за Сушене с Zeolith: Bosch SPS4HMI61E използва иновативната Zeolith технология, която използва минерал за сушене на съдовете. Тази технология не само осигурява перфектно сухи съдове, но и спомага за икономия на енергия.

Инокс Против Отпечатъци: Външният корпус на съдомиялната е изработен от инокс, който е устойчив на отпечатъци и следи от пръсти. Така вашият уред винаги ще изглежда перфектно.

Заключение: Bosch SPS4HMI61E е интелигентна и стилна съдомиялна, която няма да ви разочарова със своите резултати и функционалности. Със своята компактност и иновативни технологии, тя е идеална за всеки, който цени удобство и ефективност в кухнята.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply