четвъртък, април 18

Съдомиялна Bosch SPS4EMI28E – интелигентна съдомиялна с Wi-Fi

Тази сребърна на цвят съдомиялна може да бъде Вашето ново бижу сред интериора в кухнята Ви. Освен това, тя ще бъде и Ваш незаменим помощник, като Ви отменя в ежедневното миене на чинии, съдове, тави и посуда. Съдомиялна Bosch SPS4EMI28E може да побере до 10 комплекта чинии в своето вътрешно пространство, което е удобно структурирано с три броя кошници, направени от неръждаема стомана. Съдомиялната е снабдена със специален Сензор за зареждане.

Bosch SPS4EMI28E

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Съдомиялната ще почиства до блясък Вашите чинии и кухненски принадлежности с шест различни програми, сред които: Изплакване, Еко (50°), Автоматична (45-65°), Интензивна (75°), Бърза (45°) и специален Тих режим на работа. Използвайте Изплакване в случай, че съдовете Ви са леко замърсени или искате допълнително да ги изплакнете, за да избегнете риск от остатъци от почистващ препарат. Еко програмата ще работи с намалени обороти, за по-нисък разход на вода и електричество, но със същата ефективност както при останалите програми. Продължителността на Еко програмата е 3ч и 30мин. Интензивната програма е за силно замърсени, загорели и засъхнали съдове. Бързата програма е за ежедневно почистване на слабо замърсена посуда. А тихият режим на работа можете да използвате през малките часове на денонощията, без да нарушава Вашия сън и нощна почивка.

Тази интелигентна пералня може да се свърже чрез Wi-Fi връзка с Вашия Smart телефон или таблет. По този начин можете още по-лесно да управлявате уреда от разстояние, седнали удобно на Вашия диван или някъде другаде извън дома.

На дисплея на съдомиялната ще намерите Индикатор за оставащо време до края на процедурата на почистване, с помощта на който ще можете лесно да планирате Вашето време. А, ако ежедневието Ви е прекалено динамично, то използвайте функцията Отложен старт, който можете да настройвате в диапазон от 1 час до 24 часа.

Bosch SPS4EMI28E

Вътрешният филтър на съдомиялна Bosch SPS4EMI28E е самопочистващ се, с което Ви избавя от чести ремонти и Ви гарантира по-дълъг експлоатационен срок на уреда и винаги ефикасни и високи крайни резултати.

Мощността на съдомиялна Bosch SPS4EMI28E е 2400W, стандартно монтиране и енергиен клас А++ от гамата от А+++ до D. Ниски нива на шум от 44 dB.

Размери: височина – 84.5см, широчина – 45см, дълбочина – 60см, дължина на кабела – 175см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply