четвъртък, юли 25

Bosch SMV6ZCX49E: Съдомиялна за Вграждане с Висока Производителност и Умни Функции

Bosch SMV6ZCX49E е съдомиялна машина за вграждане с висока производителност и редица интелигентни функции. Този модел може да посрещне изискванията на големите семейства и да предостави перфектно измита посуда с минимално усилие. Да разгледаме какво прави този уред толкова специален.

Съдомиялна за вграждане Bosch SMV6ZCX49E, 14 комплекта, 8 програми, Клас С, Home Connect, 60 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Капацитет и Програми за Измиване: Bosch SMV6ZCX49E разполага с капацитет от 14 комплекта, който е идеален за семейства или домакинства с голям обем на посудата. Тя предлага 8 различни програми за измиване, включително стандартен, интензивен, екологичен и програма за нежни стъклени изделия. Така можете да изберете най-подходящата програма за конкретната ситуация.

Дизайн и Удобство: Съдомиялната машина се интегрира перфектно в всяка кухня със своя чист и модерен дизайн. Вратата се отваря леко и плавно, а контролният панел е удобен и лесен за работа. Виждате ли неясен индикатор на пода? Няма проблем. Bosch SMV6ZCX49E разполага с TimeLight технология, която проектира информация за оставащото време на измиването върху пода.

Home Connect Технология: С този модел може да се свърже с Home Connect платформата на Bosch. Това ви позволява да управлявате съдомиялната машина чрез мобилно приложение на вашия смартфон или таблет. Можете да стартирате или спрете програми, да следите напредъка на измиването и дори да получавате известия за готовност.

Енергийна Ефективност: Със своя класификация “С” по енергийна ефективност, Bosch SMV6ZCX49E е по-екологичен избор в сравнение с по-стари модели. Тя ще ви помогне да намалите енергийните разходи в дома си.

PerfectDry Технология: Тази съдомиялна машина разполага с PerfectDry технология, която осигурява перфектно суха посуда след измиване, без остатъчна влага или петна.

Заключение: Bosch SMV6ZCX49E представлява съчетание от висока производителност, интелигентни функции и стилен дизайн. С нейната голяма капацитет и множество програми за измиване, тя предоставя перфектното решение за семейства или домакинства с голям обем на посудата. Съчетайте това с възможността за контрол през смартфон и Bosch SMV6ZCX49E става един от най-модерните и ефективни съдомиялни машини на пазара.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply