сряда, април 24

Bosch SMV4HVX37E – Иновативна съдомиялна за безупречно почистване и удобство

Bosch SMV4HVX37E е съдомиялна за вграждане, която предлага високо качество, иновативни функции и удобство при почистване на съдове. Със своите разнообразни програми и напреднали технологии, тази съдомиялна е идеалното решение за модерното домакинство.

Вместимост и програми: SMV4HVX37E разполага с капацитет за 13 комплекта съдове, което я прави подходяща за големи семейства или домове с повече съдове за измиване. Тя разполага с 6 програми, които включват различни режими за почистване и сушене. Независимо дали става въпрос за ежедневни съдове, деликатни чаши или по-замърсявани тенджери, SMV4HVX37E ще осигури изключителни резултати.

Иновативни функции и удобство: Bosch се гордее с високото качество и иновациите в своите продукти, а SMV4HVX37E не е изключение. Тази съдомиялна е класифицирана в клас Е по енергийна ефективност, като осигурява оптимални резултати при почистване с минимална консумация на енергия. Тя също така разполага с функцията Home Connect, която ви позволява да управлявате и контролирате съдомиялната от вашия смартфон или таблет. Това ви дава възможност да стартирате програми, да получавате уведомления и дори да получавате съвети за оптимални резултати от почистването.

Съдомиялна за вграждане Bosch SMV4HVX37E, 13 комплекта, 6 програми, Клас Е, Home Connect, 60 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Удобството на използване също е важно при съдомиялната. SMV4HVX37E е оборудвана с интелигентни сензори, които автоматично регулират консумацията на вода и енергия в зависимост от количеството и замърсяването на съдовете. Това гарантира икономично използване на ресурси без компромис върху качеството на почистване. Освен това, съдомиялната разполага със система за Aquastop, която предотвратява изтичането на вода и осигурява допълнителна безопасност за вашия дом.

Дизайн и размери: Bosch SMV4HVX37E има модерен и стилен дизайн, който се вписва перфектно във всяка кухня. Тя е създадена за вграждане, което означава, че може да бъде интегрирана хармонично с останалите електроуреди и мебели в кухнята ви. Съдомиялната има стандартна ширина от 60 см, което я прави съвместима с повечето кухненски конфигурации.

Заключение: Bosch SMV4HVX37E е интелигентна и надеждна съдомиялна, която предлага високо качество на почистване и удобство за всеки дом. С разнообразните си програми, иновативните функции и стилен дизайн, тя е идеалният избор за семейства и домакинства, които ценят качеството и ефективността.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply