четвъртък, юли 25

Брилянтна ефективност и удобство със съдомиялната за вграждане Bosch SMV4HTX33E

Въвеждайки иновативни функции и високо качество, съдомиялната за вграждане Bosch SMV4HTX33E предлага изключително перформанс и удобство за вашето домакинство. Това е модел, който не само грижи за безупречната чистота на вашите съдове, но и преобразява процеса на миене в приятно и лесно преживяване.

Вотът на доверие – 12 комплекта и 6 програми: Съдомиялната Bosch SMV4HTX33E предлага достатъчно пространство за миене на до 12 комплекта съдове едновременно. Това я прави идеален избор за големи семейства или хора, които често приемат гости. С 6 различни програми, включително интензивна, ежедневна, икономична и бърза програма, можете да изберете най-подходящата за вашите нужди и предпочитания.

Клас D за енергийна ефективност: Bosch SMV4HTX33E е класифицирана в клас D за енергийна ефективност, което означава, че използва по-малко енергия в сравнение с по-стари модели съдомиялни. Това не само спестява пари на електрическата ви сметка, но и намалява натоварването върху околната среда. Избирайки SMV4HTX33E, вие инвестирате в уред, който е икономичен и екологосъобразен.

Съдомиялна за вграждане Bosch SMV4HTX33E, 12 комплекта, 6 програми, Клас D, Home Connect, 60 см

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Home Connect за удобство и свързаност: Съдомиялната Bosch SMV4HTX33E е оборудвана с Home Connect технология, която ви дава възможност да управлявате и контролирате уреда от вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението Home Connect можете да задавате програми, да следите напредъка на миенето и да получавате известия за състоянието на съдомиялната. Това ви осигурява гъвкавост и удобство, като винаги можете да бъдете наясно със състоянието на вашата съдомиялна дори когато сте далеч от дома си.

Проектирана със стил и практичност: Bosch SMV4HTX33E се отличава не само със своите функционалности, но и с модерния си дизайн. С 60 см ширина, тя лесно се вгражда в кухненския ви шкаф, запазвайки естетиката на пространството. Управлението на уреда се осъществява чрез скрити контроли, които не само придават стилен външен вид, но и предотвратяват случайното променяне на настройките по време на работа.

Безупречно чисти съдове с интелигентните технологии: SMV4HTX33E е снабдена с интелигентни технологии, които гарантират безупречно чисти съдове при всяко миене. Технологията на Bosch, известна като “ActiveWater”, регулира автоматично количеството вода, енергия и време на миене, осигурявайки икономична употреба и перфектни резултати. Освен това, системата на Bosch “AquaSensor” анализира нивото на замърсяване на водата и регулира процеса на миене според него, осигурявайки оптимално използване на вода и енергия.

В заключение, съдомиялната за вграждане Bosch SMV4HTX33E се отличава със своята висока производителност, удобство и енергийна ефективност. С нея можете да се насладите на чисти съдове, докато спестявате енергия и време. Благодарение на функцията Home Connect, вие имате пълна свързаност и контрол над съдомиялната дори когато сте далеч от дома си. И с модерния си дизайн и интелигентните технологии, SMV4HTX33E е перфектното допълнение към всяка съвременна кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply